| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? u Život i Stil forumu; heheheheheheh spasi ga od zena... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? Ma nisu ni svi homoseksualci onako feminizirani, za neke bi se vjerujem iznenadili.. a i ja sam u srednjoj imala prijatelja koji je onako držao ruke ko kakva dama, i pričao kao peder, a nije bio... |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? Ma šuti, dva dana nisam mogla doći sebi. Uvjeravala sam samu sebe da je to neka zabuna i da je definitivno prolupao. I sad ide s njom u shopping ![]()
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? ako pričaju tako, ponašaju se tako, drže ruke, onda jesu to, ali tu i tamo uzmu si i curu da prikriju očit trag, ja sam imao jednog u školi koji je znao uhvatit dosta često muške za jaja i vikat "krokoš", i koliko god ženskih bilo oko njega nije me mogao uvjerit da nije peder, a sama pomisao da te netko sa visuljkom gleda kao komad mesa (pričam o muškoj perspektivi) izaziva u meni da se naježim ko mala curica! Recimo ovdje vidimo Nevena kao dijete... nikad nije htio sisu! ![]()
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,247
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? Citat:
imam ja bratica za njega! istoise razumije u modu i sminku . moze mu dat i pokoji savjet ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? Juče sam u Galeriji vidjela Modnog Mačka. Imao je plavu adidas trenirku sa zelenim i kričavonarančastim reflektirajućim crtama i ženske ljubičaste naočale (kupovao je neke ženske đinđe). Prekoma ![]() Prva stvar, zakaj je tim nazovimo zvijezdama i zvjezdicama "fora" bit u naočalima na zatvorenom? Mislim WTF? ![]() I drugo, kako se uopće postaje Modni Mačak??? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski, izgledaju, samo, stilistipederi, tak |
« Satovi
|
Sunčane naočale?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:45.

spasi ga od zena 

, em kaj sam ga htjela maknuti od nje i počet uvjeravat da je za njega bolji onaj dečko u kutu.