Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju? u Život i Stil forumu; heheheheheheh spasi ga od zena...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 22:07   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,159
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar
Re: hrvatski stilisti-pederi il samo tak izgledaju?

heheheheheheh spasi ga od zena
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 22:08   #42 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,817
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
gejpederi
Ne kradi moje izraze
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 22:08   #43 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,050
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ma nisu ni svi homoseksualci onako feminizirani, za neke bi se vjerujem iznenadili.. a i ja sam u srednjoj imala prijatelja koji je onako držao ruke ko kakva dama, i pričao kao peder, a nije bio...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 22:10   #44 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,817
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
heheheheheheh spasi ga od zena
Ma šuti, dva dana nisam mogla doći sebi. Uvjeravala sam samu sebe da je to neka zabuna i da je definitivno prolupao.

I sad ide s njom u shopping
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 22:11   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ma šuti, dva dana nisam mogla doći sebi. Uvjeravala sam samu sebe da je to neka zabuna i da je definitivno prolupao.

I sad ide s njom u shopping
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 23:20   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

ako pričaju tako, ponašaju se tako, drže ruke, onda jesu to, ali tu i tamo uzmu si i curu da prikriju očit trag, ja sam imao jednog u školi koji je znao uhvatit dosta često muške za jaja i vikat "krokoš", i koliko god ženskih bilo oko njega nije me mogao uvjerit da nije peder, a sama pomisao da te netko sa visuljkom gleda kao komad mesa (pričam o muškoj perspektivi) izaziva u meni da se naježim ko mala curica!
Recimo ovdje vidimo Nevena kao dijete... nikad nije htio sisu!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 00:39   #47 (permalink)
dr.sc. Foruma

hahahahahahahahahahahaha
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 00:57   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,247
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Pusti ti to, ja više ni onima za koje mislim da su pederi na vjerujem.
Ja imam frenda koji obožava modu, išao sa mnom po dućanima, skikćao i vrištao od uzbuđenja kad bi nešto dobro vidio... i mislila sam sto posto da je gejpeder dok ga nisam vidila na tulumu kako se žvali sa ženskom (!!!) na sred podija. Em što sam imala izraz lica , em kaj sam ga htjela maknuti od nje i počet uvjeravat da je za njega bolji onaj dečko u kutu.
imam ja bratica za njega! istoise razumije u modu i sminku . moze mu dat i pokoji savjet
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 12:34   #49 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,750
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Juče sam u Galeriji vidjela Modnog Mačka. Imao je plavu adidas trenirku sa zelenim i kričavonarančastim reflektirajućim crtama i ženske ljubičaste naočale (kupovao je neke ženske đinđe).

Prekoma

Prva stvar, zakaj je tim nazovimo zvijezdama i zvjezdicama "fora" bit u naočalima na zatvorenom? Mislim WTF?

I drugo, kako se uopće postaje Modni Mačak???
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 08:41   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,032
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

KAko se oni oblače, užas i djele okolo savjete...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatski, izgledaju, samo, stilistipederi, tak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108