| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Jeftina roba u Život i Stil forumu; Da li kupujete jeftinu robu? Da li je vama dobro kupiti koju jeftinu krpicu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Administrator | Re: Jeftina roba u austriju odem recimo u h&m pa kupim kratkih majica, nisu loše a i kvalitetne su, od hlača sve je marka i od tenisica, jakne i ostala roba također ali ako mi se svidi i nešto što nije marka uvijek kupim
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 07-04-07 u 16:46. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeftina roba Nego kaj pak da je dobro! Radije nosim svako malo nešto drugačije i novo, nego da kupujem jednom-dva put na godinu majicu ili hlače, samo zbog toga jer ima krokodila na sebi! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Jeftina roba Kupio sam si majicu i kupace neke sarene i to zaa 2 ojra sve zajedno u austriji.snizili su s 20 eura.Ak mi se nekaj fakat svidje kupit cu si.al ne volim nekvalitetno i jeftino.to mi nema smisla onda.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Jeftina roba ne kupujem toliko cesto robu, ali i tada pazim na cijenu. a to da mi ovisi koja je marka, i nije bas. ali sam uvijek spreman platiti koju kn vise, ako mi se nesto bas svidi...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeftina roba kupujem svašta, ali ono jeftino najčešće jako brzo završi u smeću jer se nakn par pranja raspadne. Jedino obuću uvijek kupujem skupu i uvijek u istom dućnu jer ne podnosim da su mi cipele neudobne! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-04-07 Godina: 32
Poruka: 26
![]() | Re: Jeftina roba mislim da ako imate stila i znate dobro mix-ati,i u jeftinijoj odjeći možete izgledati dobro. obično više izdvojim za cipele i torbu, sa odjećom se uvijek nekako možeš prošvercati,ali ako su cipele loše i najbolji outfit pada u vodu |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeftina roba |
« Lacoste
|
upropastena odjeca »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.