| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Jbg , a ja te bas tako zamislila. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Ah, ta bujna mašta ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #114 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? sva u črnom......crna dolčevita (fakat je zimaaaaaa), crne hlače, smeđi remen, smeđe salonke.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| Veteran | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Citat:
![]() Ja sam trenutno sav u plavom...plava radne hlače, plava kuta, plava majica i crne cipele
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #116 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? E vidiš Joks........nisi u pravu....danas su kričavo (iritantno flourescentno) narančaste....uopće ne znam šta mi bi da tu boju kupim
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Pa to ti ne paše s crnom bojom ![]() Ili paše ...pošalji ti sliku da provjerimo ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #118 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? znaš da crna boja paše uz sve ![]()
| | |
| | #120 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? To je po novom pravilu, moderatori su podjeljeni u smjene i kad dođeš u svoju smjenu moraš se obuć u radnu odjeću...a šta ćeš ...srećom ja volim plavu boju pa mi ne smeta ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 11-10-07 u 10:40. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
« Modne Kritike
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:32.

...pošalji ti sliku da provjerimo
znaš da crna boja paše uz sve