| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; army green... malo tamnija od te tvoje glave u avantaru...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #133 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Smedi plišani donji dio trenerke, roza dolcevita, roze papuce....
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? majica zelena na roze cvjetice,blago sljokicasta,smedji kais lakirani debljine cca 20cm,trikvarte rastezljive plisane tigrasti uzorak,prisivke na koljenima zebra uzorak,stikle 'manolo grahnik' cvene,obilno sljokane,vrhunska kval'teta kao sto rekoh nemogu ni na wc nesredjena,kako bi tek pred kopjutor,dok me gleda....ovim ekranom ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #136 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Tamnoplavo odijelo, svijetložuta košulja, kravata na tamnocrvene i žute kose pruge Izgledam ko' nastavnik tehničkog odgoja u ranoj fazi šizofrenije. Dođoh s posla i ne da mi se presvlačit.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: Virgins Iland
Poruka: 111
![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? heheh ja sam svoje u birovu davno naucijo da neoblacim za nje svaki dan odjelo... samo kad je vazno obucem onda i svi znaju da sam u zurbi nekoj pa te niko i nepita... |
| | |
| | #138 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Svijetlosivo odijelo, tamnoplava košulja, svijetlosiva kravata na tamnosive dijagonalne pruge Radio i danas, i izgledam kao uštogljena štreberčina sa disocijativnim poremećajem i natruhama autizma s tendencijom rasta. Ali, to je zbog rada subotom, a ne zbog odjeće.
| | |
| | #139 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? smede samterice, bijela majica i bijeli gornji dio trenirke preko toga.
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #140 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Tamnosivo odijelo na prugice, svijetlozelena košulja i crna krava sa tamnozelenim točkicama. Izgledam ko' lagano zbunjeni pseudoznanstvenik netom pristigao na simpozij o umjetnom razmnožavanju kritosjemenjača.
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.