| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; crna košulja na tanke bijele pruge, crne hlače, crne cipele, crne bokserice, crni kaput ... da li mi je i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #401 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? crna košulja na tanke bijele pruge, crne hlače, crne cipele, crne bokserice, crni kaput ... da li mi je i duša crna ... to ne znam ![]()
__________________ |
| | |
| | #402 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Opet šminkerski fbs... rekoh new Viktor ![]() Ja danas; sivi traper šos do koljena s nekim bijelim rubovima bijela majica sivi sako siva torba (sivo je "in") ![]() Sad ću smeđi kaput i crne čizme obući ![]() |
| | |
| | #403 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Citat:
opet isto
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #405 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? hehe siva košulja, sive štofane hlaće, crna kravata, crveni džemper i crni kožnjak možda će se svidit anki salomunki Zadnji Uredio marinkoM8 : 28-11-07 u 15:18. |
| | |
| | #406 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Citat:
ja stojim pred ormarom i pojma nemam ..to je kad ne izadjes par dana iz kuce ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
| | #408 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Isto ko juče kad sam lego spavat ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #409 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? opet vijele čarape , plava trenirka i bijela sponzorirana majica
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.

... da li mi je i duša crna ... to ne znam 

pusa
opet isto

, plava trenirka i bijela sponzorirana majica