| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: teica Opet ništa spektakularno. Sive hlaće od nekog super materijala crna dolčevita sa đepovima sivi kaput ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #482 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Tamnoplave hlače sa crnim kožnim remenom sa metalnom kopčom (gdje je Ancksunamun? ), siva-tamnosiva-tamnoplava košulja na sive, tamnosive i tamnoplave kockice.Izgledam totalno, sveobuhvatno i posvemašnje.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #487 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Damfisk nekako nemaš sreće sa tim traženjem slika ![]() plava trenirka i nekakva bješ majica na ciferšlus iliti patentni zatvarač i naravno bijele čarape ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #489 (permalink) |
| Celebrity | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? gnjilim cijeli dan u nekoj rozoj pidjami koju mi je mama kupila dok sam bila u bolnici!iygledam ko da imam max 12 godina
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:56.

), siva-tamnosiva-tamnoplava košulja na sive, tamnosive i tamnoplave kockice.

29 49.....