| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; lajbečić je prsluk koliko ja znam!!!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #502 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? crne uske traperice tamnoplavi kratki pulover tenisice kratka jakna šal
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #503 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? crne tenesice plave traperice zelena majica crna jakna
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #504 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? sive hlače, košulja na okomite pruge sive, smeđe, svijetloplave i neke nedefinirane boje, sivi džemper (hladno je u tri pizde materine), crna jakna (kožnjak, naravno), šal (kao što rekoh, hladno je u tri pizde materine), crne cipele i najdeblje sive čarape koje sam mogao pronać (da, pogađate - hladno je u tri pizde materine)
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #505 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? je je, zima je i bura puše traperica, crne tenisice, crna majica i crna dolčevica, zelenkasto smeđa jakna, kapa na razne boje
__________________ CHAMPIONS OF EUROPE '68 - '99 - '08 |
| | |
| | #506 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? cizme, crne traperice, crni kaput, crni sal i bijela kapa
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
| | #507 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Boxerice i majica samo. Sam sam kod kuće a lijepo je toplo tako da sam u tome. ![]() Van nigdje nisam išao pa sam u tome i ostao. :nji
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #508 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? levi's 501 crvena GANT košulja crni LACOSTE džemper O'neil jaketa čujen da je zima u pidu materinu a petak je i ide se vani |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
« Shopping
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.