| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; srebrne tene...crne lače, crna majica, s još jednom veselom preko... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #524 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? modre hlače, sivoplava košulja, sivi džemper. Užasno je hladno... Bbrrrrrr...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #525 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,405
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? smeđe visoke čizme, crne tajice, žutu tanku pletenu tuniku stegnutu u struk s crnim remenom (dekoltirana i kratka) i veliku smeđu torbu (još dolazi crni kaputić i žuti šal)
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #526 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Pa dobro, koliko velika slova ja moram napisat da bi dobio slike? ![]() Rebatinke, nenormalno debeli tamnoplavi džemper, crna jaketa (kožnjak, naravno), šal, rukavice. jebi ga, zima je ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #528 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Tajice su, ako se ne varam, gege? ![]()
| | |
| | #529 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Ne znam šta su gege. Ja danas; traperice tamnoplave crna dolčevita žuti pulover tenisice Hladno je i ne modiše mi se nešto.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #530 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? sivo-crno kombinirano odijelo, svijetlozelenkasta košulja - boja podsjeća na izblijedjeli dječji izbljuvak, starosti cca 7-12 dana (starost izbljuvka, ne djeteta), crvena kravata sa zelenim točkicama (moj ustupak pred-božićnoj atmosferi) Izgledam... paaa.... kao izblijedjeli dječji izbljuvak, starosti cca 7-12 dana (starost izbljuvka, ne djeteta) ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
« maštam o.....
|
Modne Kritike »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

)