| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; Cijeli dan sam u pidžami... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #542 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? GDJE SU SLIKE???!!!!!
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #543 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Bijele čarape, bokserice i bijela majica
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #544 (permalink) |
| Celebrity | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? mogu reci kako sam bila obučena,sad sam u trenerci! a prije sam imala svijetle uske traperice,crne cizme (ravne),crveni remen,crnobijelu majcu,crnobijeli kaputic,crvene kožne rukavice i crvenu torbicu
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #545 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? sčoilač sa, se moram najtzi sliku
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #546 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? rebatinke, plavo-plava (da, dvije nijanse plave) majica, patike, plava sportska jaketa (ovaj put nije kožnjak)
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:07.