| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; velika..prevelika crna majica krim policije i neke pamukove gaće. na petama krogsice-roze molit ću lijepo... ...izgledam ko vesela ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #953 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u gaćama sam
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #954 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #958 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? zelene sandalice, svijetlo-plave traperice,zeleno-bijela majca na prugice (ona bez naramenica) i preko nje bijela lagana tunika sa kratkim rukavima....čudno zvuči al dobro zgleda ![]() ugl, ljetno....
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #960 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? danas sam se uredio, prugasto odelo i crvena košulja. Kosu sam zalizao valvoline uljem i sjaji se u duginim bojama. Na nogama špic papak (kaubojske čizme). Idem u grad na spoj sa jednom finom damom i želim izgledati lep i sebi i njoj. Unapred znam da će da bude seksa al volim da me drži neizvesnost. Usput ću da kupim (čitaj otrgnem) ružu i da joj poklonim. Ima da plati kafu, a možda se i najedem. Ima da je rascepam u delove tako da će je biti više i od same santa barbare. Trpaću joj gde god stignem ima da se šesdesetotrogodišnjakinja (čitaj: tek postala punoletna) oseća ko stjurdase bonga 747.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:29.