| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; još sam u plavo-žutoj pamučnoj piđami,i raščerupana mi je kosa... jedan pramen mi strši prema gore ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #961 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? još sam u plavo-žutoj pamučnoj piđami,i raščerupana mi je kosa... jedan pramen mi strši prema gore od spavanja.... ![]() i imam plave čarape...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #962 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,405
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? sive tajice, 3/4 bijela tunika na cif s kapuljačom, kratki rukav preko bijeli bolero dugih rukava plavo roze stopalice rozo bijele platno - guma balerinke siva torba i plavi fascikl i velike naočale ![]() k'o kiki bombon ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #964 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Ništa specijalno al majica je bitna ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 16-05-08 u 16:15. |
| | |
| | #967 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Aha ...60 minuta po satu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #968 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Bolje išta nego ništa ![]() OT. Zelena majica (i ja reklamiram ) i traperice
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #969 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? crne traperice D&G crna košulja Hilfiger tenisice Lacoste dugi lančić leptir prstenje crna torba Puca me crno danas.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #970 (permalink) |
| The Eye | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? izuzetno sexy atm ![]() crvene boxerice s natpisom "out of control" carape sad cu obuci traperice, crnu maicu i puma patike(jedine ne šminkerske) ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
« maštam o.....
|
Modne Kritike »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:57.