| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi kakve zurke pravite za van? u Život i Stil forumu; ajde da čujem šta radite s kosom kad idete van? ja vikendom uglavnom peglam kosu,nekad i naviklam...a nekad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | kakve zurke pravite za van? ajde da čujem šta radite s kosom kad idete van? ja vikendom uglavnom peglam kosu,nekad i naviklam...a nekad sam operem i osušim.... ovisi kak mi se da... jel stavljate neke rajfove u kosu,trake,marame? ja rajfove najčešće,trake i marame sam prije...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakve zurke pravite za van? Uopće ne radim nikakve, onako kako se napravi frizura nakon 8-12 sati spavanja ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakve zurke pravite za van? operem ju...
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakve zurke pravite za van? Već godinama ne koristim gel ni slične stvari ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kakve zurke pravite za van? Meni ne, zato ga i stavljam frizuri posvecujem vremena mozda i vise nego dosta cura, pogotovo dok mi kosa malo vise naraste, a raste mi prebrzo, svako malo moram na sisanje, bio sam prije mj. dana i sad cu morati opet ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:43.