| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi kakve zurke pravite za van? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ja sam vidila jednog dečka,ima kratku kosu i stavio je dredlokse,i onak dredloksi mu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakve zurke pravite za van? Citat:
![]() Uglavnom, meni su dreadloksi nekako nehigijenski ![]() OnTopic: jednom prilikom ex mi je rekao "maly mogla si se počešljat" ![]() Trudim se što manje je maltretirati...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 10-03-08 u 14:18. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakve zurke pravite za van? Ne volim fiksirane frizure sa hrpom laka. Bitno mi je da je cista i leprsava...bilo da je spustena ili podignuta
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakve zurke pravite za van? Ma moja standardna je u repu, pardon repicu (jer me svrbi, dugo sam imala kratku kosu, i nikako se navici), ali kad nesto ''izvodim'' po glavi to je u pravilu urnebes, i uopce mi nije bitno sto mozda nije profinjeno (mada je sve bilo super uskladjeno, da se razumijemo), kad se svaki put pogledas u ogledalo i crknes od smijeha, to mi je vise nego dovoljno |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: kakve zurke pravite za van? Citat:
![]() Nemoj je onda šišat ako joj to smeta. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

T1950