| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi kakve zurke pravite za van? u Život i Stil forumu; ja sinoć oprala kosu i legla spavati s mokrom kosom i danas se probudila i kosa sva nakostriješena... i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kakve zurke pravite za van? ja sinoć oprala kosu i legla spavati s mokrom kosom i danas se probudila i kosa sva nakostriješena... i nije mi se dalo peglati i takva sam išla na fax ...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-03-08 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | Citat:
![]() al što se tiče frizura nemam nikakav problem jer mi je seka frizerka i uživa to raditi tkd: be jealous ![]() ![]()
__________________ Vanjski svijet nije onakav kakvim nam se čini... Nasmiješi se i sjat će sunce... | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: kakve zurke pravite za van? pošto imam frčkavu kosu,za van ju uvijek ravnam,prvo isfeniram pa ispeglam....nije ispeglana jedino ako je spremanje bilo neko brzinsko,onda ostavim frčkavu...
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-01-08 Lokacija: Grad Zagreb Godina: 18
Poruka: 94
![]() | Re: kakve zurke pravite za van? Ovisi kakve sam volje i koliko sam taj dan spreman uložiti truda za rad neke frizure. Najčešće ne radim ništa,samo operem kosu i počešljam, ako mi se neda baš nešt onda stavim gela i razbacam na sve strane a ako sam dobro raspoložen potrudim se za nešta tipa "Beckhamice" kao, ali rijetko kada tako da,većinom prirodno!!! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakve zurke pravite za van? Meni je jedna mala vani viknula "Tko je tebi petardu bacio na glavu?", bila sam taman osušila kosu fenom a budući da je sklona kovrčanju fen ju je dodatno razbarušio i ufrčkao, izgledala sam ko lav ![]() Inače ju operem i vrhove namažem silikonskim uljem, samo po kući nosim rajfove i kopče.. mrzim svoju kosu.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakve zurke pravite za van? trenutno nikakvu jer sam vojnicki obrijan ![]() inace ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #39 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kakve zurke pravite za van? danas ću si napraviti s onim viklerima -al ne običnim viklerima nego oni štapiči s spužvicom,e to ću danas stavit i ufrčkat kosu...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:35.

...