| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi kakve zurke pravite za van? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 sad nemam nikakvu frizuru,mama rekla da štedimo vodu jer sam prao kosu svaki dan zbog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kakve zurke pravite za van? Citat:
![]() ![]() ![]() skupa je voda,treba ju štediti jebeš frizuru hahaha ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: kakve zurke pravite za van? rokezu ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter | Re: kakve zurke pravite za van? alaaaaaa,moja je kosa grozna.nisam šminkerica(ak treba spominjat "etikete"),nemam apsolutno ništ protiv njih,mrzim etiketiranje,al to sam spomenula čisto toliko da vam bde jasno zašt ne patim na ravnu kosu.da,ravna.ravna,preciznija od ravnala.ja redovito spavam sa mokrom kosom,nekidan sam iimala cijeli dan kosu spletenu u neku divljačku pletenicu,kad se osušila,počešljala sam je i voila...ravna ok,mogu uštedit na pegli,ali ja nemam izbora što se tiče frizure,jednostavno ravno se ošišat i počešljat.moja frizerka je već počela sumnjat u vlastite sposobnosti,gel,fen,lak,okrugla ona četka,ali moja kosa ni da se mrdne.neće.znači...počešljano.najveći domet:špangica...ili rep...![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kakve zurke pravite za van? darlene-ovo je zaista čudan post... ot.trenutno čamim u viklerima na glavi,tak da ću danas imat frčakvu kosu
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: kakve zurke pravite za van? slažem se s mamom,darlene tvoja kosa onda uvijek izgleda njegovano i isfenirano.....i nemoj to dirat,kosa ti se nemože nafrčkat jer je teška i pada,pa kad ti ju netko sfrčka odma ti se izravna,jer je teška......nemoj ju frčkat......samo se počešljaš i kosa ti je super.... ![]()
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter | Re: kakve zurke pravite za van? alaaaa...neeee...znam ja na kakvu vi mislite,onak onu s reklama,krivo pretpostavljate...nije moja tako gusta...da je bar gusta,onda bi bila teška...moja kosa nije posebno gusta,normalna je ,al imam tanke dlake,ma mislim,lijepo to izgleda sjajno i meko,ali šta bih dala da je ne mogu ukrotit.ne znam,al moja kosa može bit super recimo 12 sati,a onda se spljošti i već je trebam vezat u rep,ko da sam pokisla.to valjd mora tak bit,većinom oni koji imaju frćkavu žele ravnu kosu i obrnuto.a prošla me ta faza kad sam patila na kosu,na kraju se sve svodi na to da sve ima svoje prednosti i mane ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kakve zurke pravite za van? ja jučer stavila viklere,i kad sam ih skinula kosa mi je bila baš lijepo frčkava,ali dok sam ja došla do grada to se otpustilo.... vani kiša bila,vlažan zrak, i eto...ošla moja zurka..od lijepih pravilnih loknica ostale su neke slabe,...slabo jako slabo ufrčaka kosa mi je bila kad sam došla do grada.a još sam kod kuće i laka stavila...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.

ok,mogu uštedit na pegli,ali ja nemam izbora što se tiče frizure,jednostavno ravno se ošišat i počešljat.moja frizerka je već počela sumnjat u vlastite sposobnosti,gel,fen,lak,okrugla ona četka,ali moja kosa ni da se mrdne.neće.znači...počešljano.najveći domet:špangica...ili rep...