| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kape, kapice...! u Život i Stil forumu; Ja nosim šiltericu dosta često,volim šilterice !... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Kape, kapice...! Ja nosim šiltericu dosta često,volim šilterice !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kape, kapice...! Ne podnosim ništa na glavi pošto ne volim da mi je kosa priljubljena uz glavu nego razbarušena... ni po najvećoj zimi ne nosim kapu.. jedino što bih nosila kad je sunce ili kad sam s psom su šilterice ali nisam još našla neku lijepu |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Kape, kapice...! Citat:
![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kape, kapice...! Kao prvo - What the fuck is "šilterica"? je li to baseball cap? Kao drugo - šta koji kurac znači Citat:
Molim objašnjenje za ovo "upotpuniti styling"? Je li to ono kad ti neven Ciganović kaže "ne, ne i ne... to sada nije in"
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Offline | Re: Kape, kapice...! Kapu nosim samo po zimi kad je jako hladno. Prije niti po najvećoj hladnoći nisam nosio kapu "da ne pokvarim frizuru" ali sam shvatio da to baš i nije najpametnije. Bolje mi je nosit kapu i pokvarit frizuru nego biti smrznutih ušiju i bolestan. Šilterice ne nosim.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kape, kapice...! Ma koliko sam ja skuzio kape za upotpunjavanje stylinga nose rapperi, i teski sminkeri(mislim na silterice) ! Ja osobno nosim po ljeti siltericu da me ne jebe sunce a po zimi ponekad samo kapu !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #20 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kape, kapice...! Pa ja kapu nosim ljeti kad idem na more a sunce prži nenormalno, pa ako nemaš kapu najebo si u roku odmah... Zimi nosim kapu (i rukavice) kad dere bura i sve se smrzne Dakle, kape mi ne "upotpunjavaju styling" (ma što god to značilo) nego su svrsishodne (dobar izraz, zar ne? )
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: kape, kapice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

)