Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Kape, kapice...! u Život i Stil forumu; Ja nosim šiltericu dosta često,volim šilterice !...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-09-06, 19:47   #11 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Kape, kapice...!

Ja nosim šiltericu dosta često,volim šilterice !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-06, 19:58   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ne podnosim ništa na glavi pošto ne volim da mi je kosa priljubljena uz glavu nego razbarušena... ni po najvećoj zimi ne nosim kapu.. jedino što bih nosila kad je sunce ili kad sam s psom su šilterice ali nisam još našla neku lijepu
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-06, 19:59   #13 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,913
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Wamp
Ne podnosim ništa na glavi pošto ne volim da mi je kosa priljubljena uz glavu nego razbarušena... ni po najvećoj zimi ne nosim kapu..
Same here...
Odgovori sa citatom
Star 23-09-06, 20:00   #14 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

a da.. ti isto imaš dugu kosu
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-06, 03:19   #15 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Kao prvo - What the fuck is "šilterica"? je li to baseball cap?

Kao drugo - šta koji kurac znači
Citat:
Pravi autor: zagi_5
da popunite cjelokupni "styling"!?
?

Molim objašnjenje za ovo "upotpuniti styling"?

Je li to ono kad ti neven Ciganović kaže "ne, ne i ne... to sada nije in"

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-06, 08:37   #16 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,327
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Nekim ljudima bi liječnik trebao prepisati obavezno nošenje kape,
da im gluposti ne padaju na pamet.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-06, 13:04   #17 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Kapu nosim samo po zimi kad je jako hladno.
Prije niti po najvećoj hladnoći nisam nosio kapu "da ne pokvarim frizuru" ali sam shvatio da to baš i nije najpametnije. Bolje mi je nosit kapu i pokvarit frizuru nego biti smrznutih ušiju i bolestan.

Šilterice ne nosim.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-06, 13:22   #18 (permalink)
Cobeta

Citat:
Pravi autor: damfisk
Kao prvo - What the fuck is "šilterica"? je li to baseball cap?

da..
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-06, 13:31   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Ma koliko sam ja skuzio kape za upotpunjavanje stylinga nose rapperi, i teski sminkeri(mislim na silterice) ! Ja osobno nosim po ljeti siltericu da me ne jebe sunce a po zimi ponekad samo kapu !
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-06, 14:14   #20 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa ja kapu nosim ljeti kad idem na more a sunce prži nenormalno, pa ako nemaš kapu najebo si u roku odmah...

Zimi nosim kapu (i rukavice) kad dere bura i sve se smrzne

Dakle, kape mi ne "upotpunjavaju styling" (ma što god to značilo) nego su svrsishodne (dobar izraz, zar ne? )

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kape, kapice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108