| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kape, kapice...! u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Kao prvo - What the fuck is "šilterica"? je li to baseball cap ? Kao drugo - š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kape, kapice...! Citat:
) a ovo drugo sam mislio kad nije svrsishodno nego onak, više iz nesvrsishodno Pa kužiš kaj sam mislio!?
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Veteran | Re: Kape, kapice...! Ne nosim kapu "nesvrsishodno" ![]() Znači ne nosim je kao nekakav modni detalj.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kape, kapice...! Mrzim kape i ne volim ih nositi, ali kako u Sarajevu zna preko zime biti i po -20 onda moram jer bi mi otpale usi!!!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kape, kapice...! šilt mi nikak ne stoji a zimske kape obučem kad je ispod nule ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kape, kapice...! u osnovnoj sam spavo sa šiltericom, raspala se bila sjećam se od chicago bullsa je bila , a sad samo zimi nosim kad je jako hladno ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ WHY SO SERIOUS? Zadnji Uredio daka : 02-10-06 u 01:26. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kape, kapice...! Ja jednostavno ne mogu bez kape...prije ih nisam toliko nosio, ali u zadnju godinu i pol-2 smo nerazdvojni... Tako mi je najjednostavnije, ne moram pravit frizuru ni ništa....samo ju nabacim na glavu i da vidiš....inače furam crnu Fred Perry kapu...
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| | |
![]() |
| Tagovi: kape, kapice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

) a ovo drugo sam mislio kad nije svrsishodno nego onak, više iz nesvrsishodno

, a sad samo zimi nosim kad je jako hladno