Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Klompe!!! u Život i Stil forumu; Danas u gradu vidim curu, možda ima oko 25 godina, prosječno obučena ništa ekstravagantno ili ekstra dobro da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-10-06, 15:33   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Klompe!!!

Danas u gradu vidim curu, možda ima oko 25 godina, prosječno obučena ništa ekstravagantno ili ekstra dobro da bi ju zamjetila, ali kad sam čula da nešto klapće okrenem se i pogledam kad cura nosi KLOMPE!!! Ajme to nisam odavno vidila!
Sjećam se da sam u vrtiću imala one male klompice, ali čim sam došla u osnovnu nije mi padalo na pamet da tako nešto obučem... a u srednoj mada sam morala da nosim papuče (prvatna škola, to je tamo kao neka obaveza) nisam se ni sjetila klompi... imala sam nove tenisice i gotova priča!
Inače ih ne nosim i nemam takvo što... ne vidim im svrhu!

Šta vi mislite o klompama?
Je li ih netko ima?
Zar one nisu samo za bolnicu?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-10-06, 17:19   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru
Re: Klompe!!!

klompe su normalna obuća, po meni, zapravo mnogi ih smatraju ugodnima ali ja ne nosim pa ti ne znam reć
Odgovori sa citatom
Star 28-10-06, 17:25   #3 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

nekako su klompe rezervirane za doktore, al ako se nekom nese feel free

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-10-06, 17:43   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

dečki, po cesti subotom popodne?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-06, 17:50   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

slabo si ti toga vidla ak ti je to čudno
Odgovori sa citatom
Star 28-10-06, 18:44   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

haha, danas stvarno trebaš imati muda da se obučeš kako tebi paše... jer ako se želiš uklopit trebaš slijepo pratit trendove, bla bla... glupost! već mi ide na živce kad vidim da su sve cure iste... doduše ja se isto utapam u masi i većinu puta se i opterećujem da neću obuć nešto što se ne slaže s nečim... a klompe nisam stvarno dugo nosila... inače sam ih kao mala nosila po kući...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-06, 23:19   #7 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Meni su klompe baš cool...

Nisam ih nažalost nikad nosio a baš bi htio...gdje toga ima uopće za kupit ?

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-06, 23:33   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

imaš dr. scholl u ljekarnama, mislim
Odgovori sa citatom
Star 29-10-06, 00:17   #9 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

nosim ih po doma,one ortpedik doktorske ...puno su mi ugodnije od običnih šlapa..mada sam najveći dio vremena doma bos. i da,ne nosim ih izvan svoja 4 zida
Odgovori sa citatom
Star 29-10-06, 00:45   #10 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Kao prvo i mi smo morali nositi papuče u školu, a nisam išla u privatnu školu

Kao drugo, svatko nosi šta mu paše i šta je tu uopće za čuditi se Nosila sam klompe kad sam bila mala i to oko kuće za igru i tako....a nosila bi ih i sad kad bi mi palo na pamet da ih nosim...posebno oko kuće.....stvarno mi nije jasno šta je tu čudno, ali hajde....
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klompe

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103