| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Klompe!!! u Život i Stil forumu; Danas u gradu vidim curu, možda ima oko 25 godina, prosječno obučena ništa ekstravagantno ili ekstra dobro da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Klompe!!! Danas u gradu vidim curu, možda ima oko 25 godina, prosječno obučena ništa ekstravagantno ili ekstra dobro da bi ju zamjetila, ali kad sam čula da nešto klapće okrenem se i pogledam kad cura nosi KLOMPE!!! Ajme to nisam odavno vidila! Sjećam se da sam u vrtiću imala one male klompice, ali čim sam došla u osnovnu nije mi padalo na pamet da tako nešto obučem... a u srednoj mada sam morala da nosim papuče (prvatna škola, to je tamo kao neka obaveza) nisam se ni sjetila klompi... imala sam nove tenisice i gotova priča! Inače ih ne nosim i nemam takvo što... ne vidim im svrhu! Šta vi mislite o klompama? Je li ih netko ima? Zar one nisu samo za bolnicu?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! klompe su normalna obuća, po meni, zapravo mnogi ih smatraju ugodnima ali ja ne nosim pa ti ne znam reć
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! dečki, po cesti subotom popodne?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! haha, danas stvarno trebaš imati muda da se obučeš kako tebi paše... jer ako se želiš uklopit trebaš slijepo pratit trendove, bla bla... glupost! već mi ide na živce kad vidim da su sve cure iste... doduše ja se isto utapam u masi i većinu puta se i opterećujem da neću obuć nešto što se ne slaže s nečim... a klompe nisam stvarno dugo nosila... inače sam ih kao mala nosila po kući... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Klompe!!! Meni su klompe baš cool... Nisam ih nažalost nikad nosio a baš bi htio...gdje toga ima uopće za kupit ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Klompe!!! Kao prvo i mi smo morali nositi papuče u školu, a nisam išla u privatnu školu ![]() Kao drugo, svatko nosi šta mu paše i šta je tu uopće za čuditi se Nosila sam klompe kad sam bila mala i to oko kuće za igru i tako....a nosila bi ih i sad kad bi mi palo na pamet da ih nosim...posebno oko kuće.....stvarno mi nije jasno šta je tu čudno, ali hajde.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: klompe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

...puno su mi ugodnije od običnih šlapa..mada sam najveći dio vremena doma bos. i da,ne nosim ih izvan svoja 4 zida