| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Klompe!!! u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Kao prvo i mi smo morali nositi papuče u školu, a nisam i... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! Citat:
Jasno je meni da svatko može nositi što želi i kada želi (pa živimo u 21. stoljeću i dovoljno sam liberalna u tom pogledu)... samo sam se začudila što sam to uopće vidila na cesti! Ako ona ima pravo nošenja klompi po špici, onda ja imam pravo reći svoje mišljenje o tome. Zar ne? ![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Klompe!!! Ja rado nosim klompe, pa čak po ljeti ponekad i auto vozim u klompama. Zapravo u klompama se noga uopće ne znoji, pa dok sam vozio aute bez klime redovno sam u autu uz obaveznu opremu nosio i klompe. Nikad nisam smatrao da je to čudno. Pitanje je samo bilo da li crne ili bjele.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Klompe!!! Citat:
Samo mi čudno što si tako neku sitnicu primjetila Ja, da kraj mene prođe čovjek i da je obučen ko indijanac, ja to ne bi primjetila A kamoli se začudila što to nosi ![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! a različiti smo... ja jednostavno primjetim kako je tko obučen... nije da ga osuđujem ili stavljam u neke ladice na osnovu garderobe, nego jednostavno to vidim! Zadnji Uredio teica : 29-10-06 u 09:57. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! Klompe - nikad ih nisam nosio, nikad nisam osjetio poriv da ih obučem. Ako netko osjeća takve porive - slobodno! Samo, mora bit spreman na činjenicu da će postat predmet razgovora.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Klompe!!! Zašto bi netko postao zbog toga predmetom razgovora Ako ne nose svi, nije razlog da se o tome onda toliko priča Recimo ni naočale ne nose svi pa uvijek ima ljudi kojima su oni koji nose naočale predmet razgovora.....samo to nisu ljudi, nego mala djeca ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Offline | Re: Klompe!!! Citat:
Mama isto dok je na poslu nosi klompe, posao je takav da cijelo vrijeme stoji i u klompama joj je najlakše odstajat tih 8 sati. Nositi klompe u takvim situacijama po meni nije nimalo čudno, nego normalno ako se ljudi u njima bolje osjećaju. Al nositi klompe umjesto neke druge obuće kad ideš u šetnju u grad je ipak pomalo čudno ![]() A možda ta djevojka koju si vidla radi u obližnjoj apoteci pa je skoknula u klompama, da se ne prezuva, u lokalni dućan po gablec i ti se je baš u tom trenu vidjela ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! Hmmm... ne bi baš rekla, više je izgledala kao da ih isfurava kao neki modni đir! (koji ja ne kužim, a fakat sam liberalna u tom pogledu) znaš ono špica i želim biti viđena... |
| | |
![]() |
| Tagovi: klompe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

Nosila sam klompe kad sam bila mala i to oko kuće za igru i tako....a nosila bi ih i sad kad bi mi palo na pamet da ih nosim...posebno oko kuće.....stvarno mi nije jasno šta je tu čudno, ali hajde....

Ja, da kraj mene prođe čovjek i da je obučen ko indijanac, ja to ne bi primjetila