Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Klompe!!! u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Kao prvo i mi smo morali nositi papuče u školu, a nisam i&#...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-10-06, 08:46   #11 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Klompe!!!

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Kao prvo i mi smo morali nositi papuče u školu, a nisam išla u privatnu školu

Kao drugo, svatko nosi šta mu paše i šta je tu uopće za čuditi se Nosila sam klompe kad sam bila mala i to oko kuće za igru i tako....a nosila bi ih i sad kad bi mi palo na pamet da ih nosim...posebno oko kuće.....stvarno mi nije jasno šta je tu čudno, ali hajde....
Pa ne znam! U Zg-u koliko ja znam ima samo moja ex- srednja i možda još dvije škole koje imaju to (po meni glupo) pravilo nošenja papuča!

Jasno je meni da svatko može nositi što želi i kada želi (pa živimo u 21. stoljeću i dovoljno sam liberalna u tom pogledu)... samo sam se začudila što sam to uopće vidila na cesti!

Ako ona ima pravo nošenja klompi po špici, onda ja imam pravo reći svoje mišljenje o tome. Zar ne?
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-06, 09:33   #12 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,327
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ja rado nosim klompe, pa čak po ljeti ponekad i auto vozim u klompama.
Zapravo u klompama se noga uopće ne znoji, pa dok sam vozio aute bez klime redovno sam u autu uz obaveznu opremu nosio i klompe.
Nikad nisam smatrao da je to čudno. Pitanje je samo bilo da li crne ili bjele.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-06, 09:52   #13 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
Pa ne znam! U Zg-u koliko ja znam ima samo moja ex- srednja i možda još dvije škole koje imaju to (po meni glupo) pravilo nošenja papuča!

Jasno je meni da svatko može nositi što želi i kada želi (pa živimo u 21. stoljeću i dovoljno sam liberalna u tom pogledu)... samo sam se začudila što sam to uopće vidila na cesti!

Ako ona ima pravo nošenja klompi po špici, onda ja imam pravo reći svoje mišljenje o tome. Zar ne?
Ma Teice, naravno da imaš pravo izreći svoje mišljenje o tome Samo mi čudno što si tako neku sitnicu primjetila Ja, da kraj mene prođe čovjek i da je obučen ko indijanac, ja to ne bi primjetila A kamoli se začudila što to nosi
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-06, 09:55   #14 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

a različiti smo... ja jednostavno primjetim kako je tko obučen... nije da ga osuđujem ili stavljam u neke ladice na osnovu garderobe, nego jednostavno to vidim!

Zadnji Uredio teica : 29-10-06 u 09:57.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-06, 12:15   #15 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

život se ne mjeri brojem klompe..nego obućom koja nam oduzima dah
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 10:55   #16 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Klompe - nikad ih nisam nosio, nikad nisam osjetio poriv da ih obučem.

Ako netko osjeća takve porive - slobodno! Samo, mora bit spreman na činjenicu da će postat predmet razgovora.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 12:00   #17 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Zašto bi netko postao zbog toga predmetom razgovora Ako ne nose svi, nije razlog da se o tome onda toliko priča Recimo ni naočale ne nose svi pa uvijek ima ljudi kojima su oni koji nose naočale predmet razgovora.....samo to nisu ljudi, nego mala djeca
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 13:39   #18 (permalink)
Drugarica učiteljica

ja nisam osuđivala nikoga zbog toga, ali da je malo čudno- jest čudno je!!!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 14:18   #19 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
Danas u gradu vidim curu, možda ima oko 25 godina, prosječno obučena ništa ekstravagantno ili ekstra dobro da bi ju zamjetila, ali kad sam čula da nešto klapće okrenem se i pogledam kad cura nosi KLOMPE!!! Ajme to nisam odavno vidila!
Sjećam se da sam u vrtiću imala one male klompice, ali čim sam došla u osnovnu nije mi padalo na pamet da tako nešto obučem... a u srednoj mada sam morala da nosim papuče (prvatna škola, to je tamo kao neka obaveza) nisam se ni sjetila klompi... imala sam nove tenisice i gotova priča!
Inače ih ne nosim i nemam takvo što... ne vidim im svrhu!

Šta vi mislite o klompama?
Je li ih netko ima?
Zar one nisu samo za bolnicu?
Moji roditelji umjesto papuča po doma već odavno nose klompe, vele da su im puno udobnije.
Mama isto dok je na poslu nosi klompe, posao je takav da cijelo vrijeme stoji i u klompama joj je najlakše odstajat tih 8 sati.
Nositi klompe u takvim situacijama po meni nije nimalo čudno, nego normalno ako se ljudi u njima bolje osjećaju.

Al nositi klompe umjesto neke druge obuće kad ideš u šetnju u grad je ipak pomalo čudno

A možda ta djevojka koju si vidla radi u obližnjoj apoteci pa je skoknula u klompama, da se ne prezuva, u lokalni dućan po gablec i ti se je baš u tom trenu vidjela

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 14:26   #20 (permalink)
Drugarica učiteljica

Hmmm... ne bi baš rekla, više je izgledala kao da ih isfurava kao neki modni đir! (koji ja ne kužim, a fakat sam liberalna u tom pogledu) znaš ono špica i želim biti viđena...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klompe

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108