Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Klompe!!! u Život i Stil forumu; Zašto je čudno???? Pa jebote nisu klompe samo za kuću obuća ili za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-10-06, 14:27   #21 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Klompe!!!

Zašto je čudno???? Pa jebote nisu klompe samo za kuću obuća ili za radno mjesto Nego i za van Ja ih ne nosim, ali baš me briga nek nosi tko hoće i gdje god hoće jer ljudi se razlikuju jedni od drugih i u gorim stvarima a ne samo po tome šta nose na nogama Mislim stvarno ljudi, ovolika prašina zbog klompi Oprostite, ali meni je to smiješno Nemate drugih okupacija ili?
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 14:33   #22 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

pa zar ne smijemo oko toga diskutirati Eowyn? po meni ima i puno glupljih tema... a mi smo na djelu gdje razgovaramo o modi ne o društvenim sferama i razmišljanjima... pa živimo u razdoblju gdje svako može reći otvoreno svoje mišljenje... zar ne? po meni je gluplje pričati o tome gdje je Lana Pavić bila u subotu... a novine oko toga dižu prašinu...
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 14:38   #23 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

A ja sam baš mislila da ako nigdje drugdje bar u Zagrebu možeš proć ko klaun odjeven, da te nitko neće ni pogledat za Brod sam navikla, znam i sama reći "kako se ova obukla" ali i biti pod pritiskom da će me ljudi čudno gledati ako izađem prljave kose ili neusklađene odjeće, ali za Brod znam da hoće.. mala sredina i sve se to gleda...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 14:40   #24 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,014
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Pitanje je
Citat:
Pravi autor: teica21
Šta vi mislite o klompama?
Moje mišljenje je da su za po doma ili posao u zatvorenom a ne za po vani

Tvoje mišljenje je
Citat:
Pravi autor: eowyn
Pa jebote nisu klompe samo za kuću obuća ili za radno mjesto Nego i za van
Zašto nebi mogli imati različita mišljenja

Isto kao što ljudi imaju različiti stil oblačenja.

Ja nemam ništa protiv toga, nek nosi tko što hoće, ima i puno gorih modnih detalja i pokušaja od nošenja klompi kao obuće za po vani

I ne, trenutno nemam drugih preokupacija pa komentiram nošenje klompi , kao i ti između ostalog jer si također postala u ovoj temi, i to nekoliko postova

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio Joks : 31-10-06 u 14:42.
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 14:46   #25 (permalink)
Zlatni Član

Da Joks, možemo imati različita mišljenja...ali činjenica je da su npr kućne papuče napravljene samo za kuću, a ne za van...a klompe su napravljene i za kuću i za van! Kužiš razliku ili da ti nacrtam?

I da, ja ovdeje postam, ali se ne čudim ljudima koji nose klompe Ok, onda se idemo čuditi i ljudima koji nose naočale jer ih ja ne nosim, i ljudima koji nose starke jer ih ja ne nosim...itd. itd. itd. Sve je to sranje
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 14:54   #26 (permalink)
Veteran

Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Nemoraš ti meni niš crtat dobro ja znam kako klompe izgledaju

Činjenica je isto tako da nitko dosad klompe nije nosio dok je izlazio petkom navečer van ili subotom u zg na špici(bar kolko ja znam) pa je samim time prva pojava takvog slučaja pomalo čudna, bar meni

Ne kažem je da s vremenom možda to neće postati normalna pojava () al sad je svakako to neobično za vidjeti

Btw ja hodam po kući u natikačama za plažu . Jesam li ja čudan?

Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 14:58   #27 (permalink)
Zlatni Član

Jesi, čudan si I hoćemo se sad i tebi početi čuditi Ne brini, ja neću
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 14:59   #28 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ma extremiziraš malo Eowyn... naočale i klompe nisu ista stvar... sjećam se da je jednom kiki otvorio temu "sapun i kome to treba" pa su ljudi isto postali... zar nije normalno se čuditi nečemu što nije baš svakaidašnje? zar se nemamo više pravo čuditi na neke stvari?

Zagreb je još gori po tome nego Brod Wamp!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 15:04   #29 (permalink)
Veteran

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Jesi, čudan si I hoćemo se sad i tebi početi čuditi Ne brini, ja neću
Ajd dobro , več sam mislio bacit natikače i kupit si klompe, jedne bijele za po doma i druge crne za van

Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-06, 15:05   #30 (permalink)
Zlatni Član

Ma ja se ne zamaram s ničim što mene ne ugrožava A najmanje s tim što netko nosi Eto, vi se slobodno čudite...ali hajde onda uz ovo i otvorite anonimnu anketu o tome tko nosi klompe...pa da vidite da se možda nekome i smijete i čudite u lice....jer nitko vam kraj ovakvih postova neće priznati da stvarno nosi klompe Malo mislite i na tuđe osjećaje kad počnete ovako brbljati, ok
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klompe

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111