| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Klompe!!! u Život i Stil forumu; Zašto je čudno???? Pa jebote nisu klompe samo za kuću obuća ili za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Klompe!!! Zašto je čudno???? Pa jebote nisu klompe samo za kuću obuća ili za radno mjesto Nego i za van Ja ih ne nosim, ali baš me briga nek nosi tko hoće i gdje god hoće jer ljudi se razlikuju jedni od drugih i u gorim stvarima a ne samo po tome šta nose na nogama Mislim stvarno ljudi, ovolika prašina zbog klompi Oprostite, ali meni je to smiješno Nemate drugih okupacija ili? ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! pa zar ne smijemo oko toga diskutirati Eowyn? po meni ima i puno glupljih tema... a mi smo na djelu gdje razgovaramo o modi ne o društvenim sferama i razmišljanjima... pa živimo u razdoblju gdje svako može reći otvoreno svoje mišljenje... zar ne? po meni je gluplje pričati o tome gdje je Lana Pavić bila u subotu... a novine oko toga dižu prašinu... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! A ja sam baš mislila da ako nigdje drugdje bar u Zagrebu možeš proć ko klaun odjeven, da te nitko neće ni pogledat za Brod sam navikla, znam i sama reći "kako se ova obukla" ali i biti pod pritiskom da će me ljudi čudno gledati ako izađem prljave kose ili neusklađene odjeće, ali za Brod znam da hoće.. mala sredina i sve se to gleda... |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| Veteran | Re: Klompe!!! Pitanje je Citat:
Tvoje mišljenje je Citat:
![]() Isto kao što ljudi imaju različiti stil oblačenja. Ja nemam ništa protiv toga, nek nosi tko što hoće, ima i puno gorih modnih detalja i pokušaja od nošenja klompi kao obuće za po vani ![]() I ne, trenutno nemam drugih preokupacija pa komentiram nošenje klompi , kao i ti između ostalog jer si također postala u ovoj temi, i to nekoliko postova ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 31-10-06 u 14:42. | ||
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() | Re: Klompe!!! Da Joks, možemo imati različita mišljenja...ali činjenica je da su npr kućne papuče napravljene samo za kuću, a ne za van...a klompe su napravljene i za kuću i za van! Kužiš razliku ili da ti nacrtam? ![]() I da, ja ovdeje postam, ali se ne čudim ljudima koji nose klompe Ok, onda se idemo čuditi i ljudima koji nose naočale jer ih ja ne nosim, i ljudima koji nose starke jer ih ja ne nosim...itd. itd. itd. Sve je to sranje ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Veteran | Re: Klompe!!! Nemoraš ti meni niš crtat dobro ja znam kako klompe izgledajuČinjenica je isto tako da nitko dosad klompe nije nosio dok je izlazio petkom navečer van ili subotom u zg na špici(bar kolko ja znam) pa je samim time prva pojava takvog slučaja pomalo čudna, bar meni Ne kažem je da s vremenom možda to neće postati normalna pojava ( ) al sad je svakako to neobično za vidjetiBtw ja hodam po kući u natikačama za plažu . Jesam li ja čudan? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! Ma extremiziraš malo Eowyn... naočale i klompe nisu ista stvar... sjećam se da je jednom kiki otvorio temu "sapun i kome to treba" pa su ljudi isto postali... zar nije normalno se čuditi nečemu što nije baš svakaidašnje? zar se nemamo više pravo čuditi na neke stvari? Zagreb je još gori po tome nego Brod Wamp! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Veteran | Re: Klompe!!! Ajd dobro , več sam mislio bacit natikače i kupit si klompe, jedne bijele za po doma i druge crne za van ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: Klompe!!! Ma ja se ne zamaram s ničim što mene ne ugrožava A najmanje s tim što netko nosi Eto, vi se slobodno čudite...ali hajde onda uz ovo i otvorite anonimnu anketu o tome tko nosi klompe...pa da vidite da se možda nekome i smijete i čudite u lice....jer nitko vam kraj ovakvih postova neće priznati da stvarno nosi klompe Malo mislite i na tuđe osjećaje kad počnete ovako brbljati, ok ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: klompe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:26.

Nego i za van
Oprostite, ali meni je to smiješno
Nemate drugih okupacija ili? 

za Brod sam navikla, znam i sama reći "kako se ova obukla" ali i biti pod pritiskom da će me ljudi čudno gledati ako izađem prljave kose ili neusklađene odjeće, ali za Brod znam da hoće.. mala sredina i sve se to gleda...

I hoćemo se sad i tebi početi čuditi 
, več sam mislio bacit natikače i kupit si klompe, jedne bijele za po doma i druge crne za van