| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Klompe!!! u Život i Stil forumu; I tete i klompe su samo Nisam znala da mogu biti tako "in"... Ali kad sam pisala o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! I tete i klompe su samo Nisam znala da mogu biti tako "in"... Ali kad sam pisala o onoj gore curi ona je imala ovakve samo crne... a joj...
__________________ 0-2 |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-11-06
Poruka: 9
![]() | Re: Klompe!!! he, he...imam i ja slicne...ali za po doma...za u javnost ima puno zgodnijih klompica ovo mi je zgodna kombinacija Alice + Olivia Leggings - shopbop.com a ni protiv ovih ovih se ne bi bunila |
| | |
| | #45 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! a mislim da bi dobro pasale uz traperice... onak na proljeće ili ljeto... izduže noge definitivno... doduše morala bi se malo bolje naučiti hodati u visokim petama... nije da ne znam... ali ovo je druga dimenzija jer su otvorene odnatraga...što je meni za hodanje (a mislila sam da su klompe udobna obuća)
__________________ 0-2 |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-11-06
Poruka: 9
![]() | U biti i jesu udobne...stvar je samo u tome da postoje klompe i "klompe"... Uzmi za primjer Schollove ili od Kopitarne...savršene su ali nisu baš fancy...dok s druge strane ove više štikle su zgodne, ali za potrgat noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: klompe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:11.

a ni ove druge ne bih nosila