| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Klompe!!! u Život i Stil forumu; Curama klompe mogu dobro stajat pogotovo ako ih nose s nekim dobrim krpicama , recimo na traperice. I meni to nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-06
Poruka: 7
![]() | Re: Klompe!!! Prije desetak dana sam u klompicama došla na faks. Imam klasične crne i uvijek ih iskombiniram na neke šire hlače. Volim klompe jer se osječam u njima stvarno ugodno. Vanja , ajmo sljedeće subote u njima na špicu ![]() Kad ih nosiš u gradu, na kakvu ih kombinaciju furaš? pozdrav p.s. za doma imam one bijele doktorske ![]() |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! Citat:
Ne razumjeti kako netko na špici ili u grad može obući medicinske crne klompe...pa stoga sam i otvorila temu! | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-06
Poruka: 7
![]() | Re: Klompe!!! A ja pak nikad nisam mogla skontat zašto se neke cure muče hodati u štiklama. Ja ih obučem jedino kad idem na nešto svečano. Vjeruj mi , kad nosim klompe na šire hlače , uopće se ne zamjete , a meni ugodno. I da ti neš kažem, ja nikad nisam pokušavala slijedit trendove, nego sam to uvijek prezirala i furala sam nekaj svoje. I samo da znaš, klompe nisu nikakav trend. bye ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! I ja se pitam kako se mogu mučit u štiklama.... ljetos sam zadnji put nosila i nikad više osim ako baš moram. ali one jako tanke i visoke... ono nije bilo normalno... to svojim stopalima više ne želim priuštat... Citat:
e to se cijeni ![]() Zadnji Uredio Wamp : 13-11-06 u 20:55. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: klompe |
« provokativni natpisi
|
Satovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:10.

pusa