| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Klompe!!! u Život i Stil forumu; ja bi se bojala ove nositi po doma, jer bi bez problema mogla razbiti koju pločitu i zgrebati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! ja bi se bojala ove nositi po doma, jer bi bez problema mogla razbiti koju pločitu i zgrebati parket...
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-06
Poruka: 7
![]() | Re: Klompe!!! Teice ti stvarno imaš nešto protiv klompi. Ja mislim da se ti bojiš pokazat pete i da ti je to neugodno, dok mene noseći klompe za to boli briga. Ja nosim klompe i pokazujem pete i osjećam se slobodno. Naprijed moje cure, od.ebite taj kaubojski đir i furajte nekaj svoje. |
| | |
| | #83 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! zašto bi se bojala nositi petu? ne kužim... samo zato što kažem da ne volim klompe? ja nosim petu vrlo rado i često, samo ne po kući! a i stavila sam slike klompi u kojima bi i ja se volila prošetati gradom.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #85 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! Pročitaj moj prvi post, a i neke poslije njega i onda ćeš dobiti odgovor na svoje pitanje.
| | |
| | #86 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klompe!!! Ja sam klompe nosila kad su bile veliki hit na lito '96(nisu bile ortopedske,nego su se kupovale u svakom ducanu obuce) imala sam 12 god, pa ja ka nesto pratila modu. Nikad vise,prije bi se ubila.A danas ih vidam samo u zubarskim ordinacijama fala bogu ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Klompe!!! Citat:
što je najgore,stvarno su bile u modi! ma ja nikad nisam znala hodati u tome! teške su i lako izvrneš gležanj (pogotovo ako si malo smotan, hm... kao ja) i što je najvažnije: ružne su
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: klompe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:32.

Nikad vise,prije bi se ubila.