| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Ko je premijer foruma???? u Život i Stil forumu; ne nosim satove.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Purger | Re: Ko je premijer foruma???? Ja imam jedan kasio i svoč ![]() Zajedno vrijede oko 1700-1800 kn...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko je premijer foruma???? Ja obožavam satove ali ih ne doživljavam kao statusne simbole već kao nekakav nakit, upravo stoga ne dam više od 1000 kuna za sat, jer znam da ga neću nosit više godina... imam neki djedov muški sat koji sam dobila, mislim da je vrijedan, nisam sigurna star je jako dugo
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Ko je premijer foruma???? Imam nekakav Casio kupljen prije 6 godina ili tako nešt. Tad je koštao 400, 500 kn. Btw, Nosim sat skoro uvijek osim kad sam doma i kad ga ne uzmem dolazi mi osjećaj kao da sam ga izgubio.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko je premijer foruma???? Ja imam Rolex... Čuvaju mi ga u dućanu, rekao sam da ću uskoro doć po njega... 8)
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: foruma, premijer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:34.

star je jako dugo
Z A N I M L J I V O