| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koje marke hlača nosite? u Život i Stil forumu; evo ja već nekoliko godina samo diesel, sve su mi hlače diesel, jednostavno znam da mi je broj 33 i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Koje marke hlača nosite? Najčešće TIMEZONE...najbolje su mi ! Osim njih imam Mustang još...nekad su mi i Big star bile dobre....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke hlača nosite? Iceberg, Lee, Levi's ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Koje marke hlača nosite? Prada, Dior, Dolce Gabanna, Versace samo za na placu itd... Mahom no name from Trieste, rijetko mi se dogodi da za hlače ili traperice pljunem neku veću svotu...
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
![]() |
| Tagovi: marke hlaca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.