| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koje marke hlača nosite? u Život i Stil forumu; cons, levi's i puno unknown hlača...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Koje marke hlača nosite? tom tailor i mustang
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke hlača nosite? Da ziher svi ste kao fancy, a pol vas ima BIG LEO ![]() ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke hlača nosite? Apsolutno mi je svejedno, bitno da mi dobro stoje i da su udobne. Dost' njih i sama šivam ili "lovim" sniženja (npr. mng mi ima preje***e snižene hlače; mislim da tek snižena stvar govori koliko nešto zapravo i vrijedi...).
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 442
![]() | Re: Koje marke hlača nosite? ja ne nosim hlace
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke hlača nosite? sean john,ecko,amadeus na poslu
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Tagovi: marke hlaca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

jacky d