Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Koje marke najčešće nosite u Život i Stil forumu; OD hlača, tenisica, do majica, i jakni Evo ja nosim većinom sve diesel hlače od tenisica, lacoste ili paccioti majice ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-03-06, 16:48   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Koje marke najčešće nosite

OD hlača, tenisica, do majica, i jakni

Evo ja nosim većinom sve diesel hlače

od tenisica, lacoste ili paccioti

majice su sve žive marke, od lacoste, diesel, replay, h&m...

jakne, diesel, bogner, replay
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-06, 17:15   #2 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,755
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa
Re: Koje marke najčešće nosite

Hlace: by Rijecka placa, majice: Lacoste, Replay, Tom Tailor i neke no name. Tenisice: samo Nike i Rijecka placa (Emaks ).

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-06, 17:44   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
Toks se izdvaja iz maseToks se izdvaja iz mase

hlace:wrangler, levis, no limit majice: champion najvise, par lacoste, nike tenisice: paccioti, skecers, adidas, nike
Toks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-06, 18:25   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

e da imam i ja neke tom tailor i tommy hilfiger
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-06, 23:07   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 28
Poruka: 224
yoook se izdvaja iz mase

....u zadnje vrijeme neke bosanske jer tam idem u shoping..he
Odgovori sa citatom
Star 07-03-06, 23:41   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Poruka: 387
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Od traperica nosim diesel,gas,replay i big star(jedne).Od majici nosim nike,diesel,puma killer loop tommy hilfiger polo i hrpu no name s ludo natpisima ili slikama.Od obuce nosim pumice i dieselice .
P.S. ovo je tema za izforsat se do bola.
Odgovori sa citatom
Star 07-03-06, 23:52   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Mrzim globalizam i brandove. Radje idem krojačici, pa makar mi često sašije nešto što nikad ne obučem. Djeca i suprug su nešta drugo. Oni preferiraju Mustang, Nike, Adidas, Sir Oliver, Dolce Gaban, Diesel ovisno o dobi i konstituciji.
Odgovori sa citatom
Star 08-03-06, 03:07   #8 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

traperice: Mustang
Majice: ne postoji određena marka majica jer nosim stvarno sve što mi se sviđa -većinom pamučne(bez obzira koja je marka)
Trenirke: jedna je adidasova, druga nikeova i par pamučnih donjih dijelova
Tenisice: reebok i nike (i to mi je jedino i bitno da je marka)
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-06, 14:49   #9 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,824
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Na poslu trebam nosit odijela, a tu marka nije toliko bitna, važnije je stoji li dobro (da nije široko odn. tijesno) ali po mom iskustvu najbolja su Mura (iako su slovenska - fuj bljak - i relativno su skupa) a ako se potraži po dućanima možeš naletjet i na neko talijansko koje je na sniženju. Srećom, kad odjelo jednom kupiš traje ti godinama, pa u godinu-dvije možeš nakupovat dovoljno za idućih 6-7.

Inače nosim rebatinke (traperice) Levi's i Diesel (one traju do besvjesti pa ne treba stalno kupovat), majice i košulje koje mi se svide (jebe me se za marku) a patike (tenisice) Nike ili Reebok, i generalno sportsku odjeću koja NIJE Adidas (I hate Adidas)
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-06, 18:36   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,050
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Samo mi je od sportske odjeće bitno da bude s potpisom, najdraži su mi Nike i Puma, i Lacoste....i ne volim kozmetiku jeftinu, al nema mi ništa gore kad vidim onaj logo (Lv,CC i sl.) kad vrišti na torbici ili sl. to mi je neukusno totalno, snobovski...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: marke, najces ce, nosite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108