| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koje marke najčešće nosite u Život i Stil forumu; OD hlača, tenisica, do majica, i jakni Evo ja nosim većinom sve diesel hlače od tenisica, lacoste ili paccioti majice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Koje marke najčešće nosite Hlace: by Rijecka placa, majice: Lacoste, Replay, Tom Tailor i neke no name. Tenisice: samo Nike i Rijecka placa (Emaks ).
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 387
![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke najčešće nosite Od traperica nosim diesel,gas,replay i big star(jedne).Od majici nosim nike,diesel,puma killer loop tommy hilfiger polo i hrpu no name s ludo natpisima ili slikama.Od obuce nosim pumice i dieselice . P.S. ovo je tema za izforsat se do bola.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koje marke najčešće nosite Mrzim globalizam i brandove. Radje idem krojačici, pa makar mi često sašije nešto što nikad ne obučem. Djeca i suprug su nešta drugo. Oni preferiraju Mustang, Nike, Adidas, Sir Oliver, Dolce Gaban, Diesel ovisno o dobi i konstituciji. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Koje marke najčešće nosite traperice: Mustang Majice: ne postoji određena marka majica jer nosim stvarno sve što mi se sviđa -većinom pamučne(bez obzira koja je marka) Trenirke: jedna je adidasova, druga nikeova i par pamučnih donjih dijelova Tenisice: reebok i nike (i to mi je jedino i bitno da je marka) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke najčešće nosite Na poslu trebam nosit odijela, a tu marka nije toliko bitna, važnije je stoji li dobro (da nije široko odn. tijesno) ali po mom iskustvu najbolja su Mura (iako su slovenska - fuj bljak - i relativno su skupa) a ako se potraži po dućanima možeš naletjet i na neko talijansko koje je na sniženju. Srećom, kad odjelo jednom kupiš traje ti godinama, pa u godinu-dvije možeš nakupovat dovoljno za idućih 6-7. Inače nosim rebatinke (traperice) Levi's i Diesel (one traju do besvjesti pa ne treba stalno kupovat), majice i košulje koje mi se svide (jebe me se za marku) a patike (tenisice) Nike ili Reebok, i generalno sportsku odjeću koja NIJE Adidas (I hate Adidas) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke najčešće nosite Samo mi je od sportske odjeće bitno da bude s potpisom, najdraži su mi Nike i Puma, i Lacoste....i ne volim kozmetiku jeftinu, al nema mi ništa gore kad vidim onaj logo (Lv,CC i sl.) kad vrišti na torbici ili sl. to mi je neukusno totalno, snobovski...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: marke, najces ce, nosite |
« Pederuse
|
donje rublje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:57.

).