Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Koje marke najčešće nosite u Život i Stil forumu; Pa zato muška odjeća ima DŽEPOVE. Ženska odjeća nema dž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-08-06, 12:31   #51 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Koje marke najčešće nosite

Pa zato muška odjeća ima DŽEPOVE.

Ženska odjeća nema džepove, pa zato žene nose torbice.

Ako su ti džepovi "prenatrpani" i "strše" onda nosiš tijesne hlače. Kupi veći broj.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 12:44   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 670
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

pa da izgledam kao vreća!? postoji sklad i dobra građa kod muškaraca koju obično zasjenjuju prenatrpani džepovi!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 12:45   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

...i zakaj postoje tzv. pederuše!? za pedere? oni su obično sinonim za dobro odjevenog muškaraca! nekom to odgovara nekom ne
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 12:56   #54 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: zagi_5
...i zakaj postoje tzv. pederuše!? za pedere? oni su obično sinonim za dobro odjevenog muškaraca! nekom to odgovara nekom ne
Dobro odjeven muškarac je onaj koji nosi dobru-kvalitetnu-lijepu odjeću. Torbica odn. peder-tašna nema NIKAKVE VEZE sa dobrim odjevanjem.

Pederuša znači dvije stvari:

1. nosiš previše sranja koje ne možeš stavit u džepove, a pola toga ti uopće ne treba

2. patiš od markica, a pederuša je idealno mjesto za pokazivanje istih

U oba slučaja, pederuša je nepotrebna.

BTW - pitam se kako su ljudi nosili novčanik, ključeve, cigarete, upaljač i slično, prije 10-tak godina, kada tzv. pederuše nisu ni postojale? Ili su možda novčanici, ključevi i cigarete izmišljeni istodobno kad i pederuša?

Opet ponavljam - DŽEPOVI!!!!
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 13:04   #55 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,465
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

pa kog vraga vi nosite sa sobom da vam džepovi nisu dovoljni.ja nosim lovu bez novčanika,ključeve od kuće(ako sam s autom,onda nosim ključeve od auta a one od kuće ostavim u autu ) te mobitel i cigarete.

pederuša je praktična stvar koja meni služi kad idem negdje na put,pa mi je sve pri ruci(novčanik,fotoaparat,mobitel,putovnica i bla bla) te ako idem na neki koncert/utakmicu ili bilo šta drugo.
također znam je uzet iz ormara i ljeti jerbo nema toliko džepova na kratkim hlačicama
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 13:06   #56 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,251
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja nevolim imati stvari potrpane po đepovima, rađe nosim sve (kožni novčanik-koji bi mi jedva i stao u džep, prometnu dozvolu-koju uvijek nosim sa sobom, ključeve od stana i auta, mobitel...) u ovakvoj sličnoj torbici

al ne oko pasa već prek ramena ili u ruci.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 13:09   #57 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Toks
sve opravdano osim torbica, to kad vidim dečka sa pederušom odma bi ga napenalio, uzas

Bez komentara

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 13:09   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk
Dobro odjeven muškarac je onaj koji nosi dobru-kvalitetnu-lijepu odjeću. Torbica odn. peder-tašna nema NIKAKVE VEZE sa dobrim odjevanjem.

Pederuša znači dvije stvari:

1. nosiš previše sranja koje ne možeš stavit u džepove, a pola toga ti uopće ne treba

2. patiš od markica, a pederuša je idealno mjesto za pokazivanje istih

U oba slučaja, pederuša je nepotrebna.

BTW - pitam se kako su ljudi nosili novčanik, ključeve, cigarete, upaljač i slično, prije 10-tak godina, kada tzv. pederuše nisu ni postojale? Ili su možda novčanici, ključevi i cigarete izmišljeni istodobno kad i pederuša?

Opet ponavljam - DŽEPOVI!!!!
...svatko ima drugačije modne sklonosti! prije 10-tak godina je to bilo drugačije, isto kak će i za 10 biti...
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 13:16   #59 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Pitam se i ja kako su prije 10 g. muškarci ševili dlakave žene pa danas više nitko ne bi ! Ista stvar ti je i sa torbicom,prije je nije bilo pa su ljudi trpali stvari po đepovima... A to jel netko peder ili manje muško zato što nosi torbicu...mislim da to samo dokazuje manjak inteligencije onoga tko tako misli !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 29-08-06 u 13:19.
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-06, 13:18   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: sahasa666
Pitam se i ja kako su prije 10 g. muškarci ševili dlakave žene pa danas više nitko ne bi ! Ista stvar ti je i sa torbicom,prije je nije bilo pa su ljudi trpali stvari po đepovima...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: marke, najces ce, nosite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113