| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koje marke najčešće nosite u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Toks trenutno sam zapeo za ove lacostice, to dolazi u novoj kolekciji, meni su predobre, moram ih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke najčešće nosite Citat:
doduše uzeo sam si crne,ionako bi bijele postale crne ubrzo pa čemu duljiti | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 7
![]() | Re: Koje marke najčešće nosite Od hlača sOliver, Big Star, LTB, Esprit T- shirtove u pravilu ne nosim, preferiram košulje, i to Big Star, Esprit Jakne sOliver, O Neill, Levis, Big Star Tenisice Skechers, Art Ne volim Diesel, jer mi je glupo dati 1500 kn za traperice, ali ionako velika većina ljudi koje znam ih niti ne kupuje u dućanu, nego kod švercera, kao i neke druge odjevne marke;D&G, itd
__________________ Svaki dan za dobar tek, popij jedan Daniels Jack!! |
| | |
| | #63 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke najčešće nosite Pa ti si žestoki šmiker! BTW - ovde kod nas "šmiker" nije kompliment. Upravo suprotno ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke najčešće nosite pa ne znam... glupa mi je riječ... ne znam ni sama zašto ![]() toliko sam pospana da tek sad vidim da si napisao šmiker a ne šmiNker ![]() Zadnji Uredio Wamp : 02-09-06 u 03:03. |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
![]() ![]() | Re: Koje marke najčešće nosite Citat:
ma crne su jadne, uzmes bijele i pazis di hodas, crne nevaljaju, onda bi si rade uzeo bež, predobre su! i cijena nije bas prava sitnica(1000kn):čekić | |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje marke najčešće nosite Citat:
.al sad kad malo bolje gledam čak su mi crne ljepše. Nije ih bilo u Rijeci za uzet pa sam ih kupio u Trstu(dobio sconto 30 evra,za ono prava sitnica sam se zaje*****.115 eurića blowin in the wind)i da bež su odvratne uživo,ja inače ne volim tu boju,al ove su zbilja ružnee | |
| | |
![]() |
| Tagovi: marke, najces ce, nosite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:28.