Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Koje marke najčešće nosite u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Toks trenutno sam zapeo za ove lacostice, to dolazi u novoj kolekciji, meni su predobre, moram ih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-08-06, 22:59   #61 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,730
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Koje marke najčešće nosite

Citat:
Pravi autor: Toks
trenutno sam zapeo za ove lacostice, to dolazi u novoj kolekciji, meni su predobre, moram ih kupit, sta vi kazete?
moram se pohvalit da sam od danas ponosni vlasnik ovih papuča..cijena-prava sitnica

doduše uzeo sam si crne,ionako bi bijele postale crne ubrzo pa čemu duljiti

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 01:35   #62 (permalink)
JDC
Starter

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 7
JDC se izdvaja iz mase

Od hlača sOliver, Big Star, LTB, Esprit
T- shirtove u pravilu ne nosim, preferiram košulje, i to Big Star, Esprit
Jakne sOliver, O Neill, Levis, Big Star
Tenisice Skechers, Art

Ne volim Diesel, jer mi je glupo dati 1500 kn za traperice, ali ionako velika većina ljudi koje znam ih niti ne kupuje u dućanu, nego kod švercera, kao i neke druge odjevne marke;D&G, itd
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 02:37   #63 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa ti si žestoki šmiker!

BTW - ovde kod nas "šmiker" nije kompliment. Upravo suprotno
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 02:47   #64 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

meni je baš glupa ta riječ...šminker i šminkerica
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 02:58   #65 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Zašto?
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 03:01   #66 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

pa ne znam... glupa mi je riječ... ne znam ni sama zašto

toliko sam pospana da tek sad vidim da si napisao šmiker a ne šmiNker

Zadnji Uredio Wamp : 02-09-06 u 03:03.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-06, 12:45   #67 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
Toks se izdvaja iz maseToks se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: wonderwall
moram se pohvalit da sam od danas ponosni vlasnik ovih papuča..cijena-prava sitnica

doduše uzeo sam si crne,ionako bi bijele postale crne ubrzo pa čemu duljiti

ma crne su jadne, uzmes bijele i pazis di hodas, crne nevaljaju, onda bi si rade uzeo bež, predobre su!
i cijena nije bas prava sitnica(1000kn):čekić
Toks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-06, 11:24   #68 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,730
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Toks
ma crne su jadne, uzmes bijele i pazis di hodas, crne nevaljaju, onda bi si rade uzeo bež, predobre su!
i cijena nije bas prava sitnica(1000kn):čekić
brr,nije bilo bijelih broj 45 .al sad kad malo bolje gledam čak su mi crne ljepše. Nije ih bilo u Rijeci za uzet pa sam ih kupio u Trstu(dobio sconto 30 evra,za ono prava sitnica sam se zaje*****.115 eurića blowin in the wind)

i da bež su odvratne uživo,ja inače ne volim tu boju,al ove su zbilja ružnee

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-06, 15:08   #69 (permalink)
Cobeta

ja sam si na ovo proljeće kupila bijele, takve slične samo ženske, i sad ni na što ne liče...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 23:55   #70 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Morate paziti da brandovi ne utječu previše na vas!

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: marke, najces ce, nosite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114