Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Koje marke najčešće nosite u Život i Stil forumu; nemam ja dovoljno kesha da se opterecujem time što mi piše na majici....

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-10-06, 03:25   #71 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: Koje marke najčešće nosite

nemam ja dovoljno kesha da se opterecujem time što mi piše na majici.
Odgovori sa citatom
Star 04-10-06, 04:05   #72 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 286
markoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono nešto

Nike
markoivan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-10-06, 09:09   #73 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Volim Converse, ali nije da sad idem u trgovinu i baš tražim Converse. Šta mi se svidi to si kupim.
Odgovori sa citatom
Star 04-10-06, 12:44   #74 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja nosim najviše Mango i Topshop...
Imam i dosta stvari iz H&M i Zare (Graz je učinio svoje)
A od traperic najviše volim Lee i Levi's...
Inače volim i ove malo skuplje marke... imam par stvarčica od Diora, Burberry, Iceberg, Guccija i Prade... uglavnom torbice koje sam kupovala vani.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-10-06, 12:59   #75 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,256
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ej ljudi moji, sve mi dobro stoji, jer ja nosim bijelo, armani odijelo
Odgovori sa citatom
Star 10-10-06, 21:28   #76 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Toks Pogledaj Poruke
trenutno sam zapeo za ove lacostice, to dolazi u novoj kolekciji, meni su predobre, moram ih kupit, sta vi kazete?
Imam takve iste, i te desno od njih samo su bilo-crvene i jedne cipele lacoste
Odgovori sa citatom
Star 12-10-06, 16:38   #77 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,396
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

odjeću ne biram marku al tenisice adidas ili vans,više vans u zadnje vrijeme
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-06, 18:32   #78 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

traperice sve marka al iz bosne,i mogu van rec da traju.tenisice nike,puma,adidas,pacioti,cavalli.jakne uvjek neke in,majice svakakve
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-06, 19:23   #79 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,679
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Ecko Unlimited...
trapke imam različitih od roca weara,ecka do onih žblj kao wu tang clan,fubu i imam dvoje karl kani....
majice nosim sve redom šire..ima tu i nike i takvih brija bez potpisa...
volim i košuljice,cipele, košulje sve neke žblj iz njemačke sa akcija i odijelo varteks i cipele san marco viva la croatia
ali više nosim tenisice i najčešće nikeice..evo jučer sam išao u šoping po trapke i tenisice..i razočarao sam se...hlače sam naravno uzeo u hip-hop storeu atenisice u shoe-be-dou i to po prvi puta rbk...full crne
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 00:45   #80 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,790
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

tenisice koje sad imam su puma i reebok(to mi je za košarku), od hlača, esprit,tom tailor, diesel, riffle, a od majica sve i svašta esprit,tom tailor, fishbone...
mab je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: marke, najces ce, nosite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113