Vidi Rezultate Anketa: Koje su vam najbolje za muskarca:

Glasači
16. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • tigersice

4 25.00%
  • old school vans

10 62.50%
  • šlape

2 12.50%
  • cichak vans

0 0%
Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 68

Koje od ovih shuza?

Raspravljate o temi Koje od ovih shuza? u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; aaa ne znam koje da si uzmem! sve su mi dobre ... dajte neke komentare i prijedloge plz varijacije na ...

Starter
    Datum registracije
    19-03-08
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Koje od ovih shuza?

aaa ne znam koje da si uzmem! sve su mi dobre ... dajte neke komentare i prijedloge plz

varijacije na temu:

ili ovako nesto

ili pak ovaj old skul :/

slape su mi isto fora

nisu mi ni ove lose(jesu li mozda malo zenske?)
    Zadnji Uredio krn_music : 03-06-08 u 14:13

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Re: Koje od ovih shuza?

... ko bi rekao da i muški rod muče ovakve brige

... old school - prve
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Lijepe su mi one zelene s crvenim

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    397 times

Citat Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
    ... ko bi rekao da i muški rod muče ovakve brige

... old school - prve
    tako je
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

prve ili trece odozada... ja bi vansice, al to je stvar mog ukusa i mog nacina oblacenja...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika ludiabra
    Datum registracije
    18-11-05
    Poruka
    2,363
    Liked
    2 times

Old skul vansice

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

vansice definitivno samo,, di kod nas ima za naci ove prve po redu? najobicnije? ja sam presla sve sve sve moguce ducane u zg-u za koje znam da imaju vansice i ne mogu naci niti jedan model koji mi se svidja (a ima ih podosta), jer nema mog broja (39, 40).. zasto vi svi zli ljudi kupujete vansice?! btw. di si ove iscupao? di tog ima za pogledat uzivo?

btw. neki dan sam naisla na odlicne starke
    Dodane Slike Dodane Slike
    Zadnji Uredio shelby-eleanor : 03-06-08 u 20:44

Starter
    Datum registracije
    19-03-08
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

ove crne su ti onitsuka tiger(asics); imas takve modele u gajevoj, al moras se spustit malo nize, s lijeve strane; nemres fulat imaju ogroman izbor shuza

vansica ima u shoe be do(dubrovnik)

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Meni su ove najbolje..

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

sve su mi dobre a predpredzadnje i one ispred njih malo manje, ja bi si uzela ove na čičak al kako vidim imaju brušenu kožu napred a to nije dobro jer se zmažu tako da: BR 1!

Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku