| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koje od ovih shuza? u Život i Stil forumu; aaa ne znam koje da si uzmem! sve su mi dobre ... dajte neke komentare i prijedloge plz varijacije na temu: ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koje su vam najbolje za muskarca: | |||
| tigersice | | 4 | 30.77% |
| old school vans | | 8 | 61.54% |
| šlape | | 1 | 7.69% |
| cichak vans | | 0 | 0% |
| Glasači: 13. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-08
Poruka: 25
![]() | Koje od ovih shuza? aaa ne znam koje da si uzmem! sve su mi dobre ... dajte neke komentare i prijedloge plzvarijacije na temu: ![]() ili ovako nesto ili pak ovaj old skul :/ slape su mi isto fora nisu mi ni ove lose(jesu li mozda malo zenske?) Zadnji Uredio krn_music : 03-06-08 u 13:13. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 648
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje od ovih shuza? ... ko bi rekao da i muški rod muče ovakve brige ![]() ... old school - prve ![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Koje od ovih shuza? tako je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye | Re: Koje od ovih shuza? prve ili trece odozada... ja bi vansice, al to je stvar mog ukusa i mog nacina oblacenja...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koje od ovih shuza? vansice definitivno samo,, di kod nas ima za naci ove prve po redu? najobicnije? ja sam presla sve sve sve moguce ducane u zg-u za koje znam da imaju vansice i ne mogu naci niti jedan model koji mi se svidja (a ima ih podosta), jer nema mog broja (39, 40).. zasto vi svi zli ljudi kupujete vansice?! btw. di si ove iscupao? di tog ima za pogledat uzivo? ![]() ![]() btw. neki dan sam naisla na odlicne starke ![]()
__________________ Zadnji Uredio shelby-eleanor : 03-06-08 u 19:44. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje od ovih shuza? sve su mi dobre a predpredzadnje i one ispred njih malo manje, ja bi si uzela ove na čičak al kako vidim imaju brušenu kožu napred a to nije dobro jer se zmažu tako da: BR 1!
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

... dajte neke komentare i prijedloge plz

samo,, di kod nas ima za naci ove prve po redu? najobicnije? ja sam presla sve sve sve moguce ducane u zg-u za koje znam da imaju vansice i ne mogu naci niti jedan model koji mi se svidja (a ima ih podosta), jer nema mog broja (39, 40).. zasto vi svi zli ljudi kupujete vansice?!
btw. di si ove iscupao? di tog ima za pogledat uzivo?