Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Koju marku tenisica nosite? u Život i Stil forumu; ajmo da čujem šta furate...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-10-06, 23:27   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Koju marku tenisica nosite?

ajmo da čujem šta furate
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 23:32   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,768
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Koju marku tenisica nosite?

ne patim od marki, ali na kraju uvijek bude neka marka
jbg, istina je sto se kaze..skuplje je i bolje. ne mijenjam tako cesto tenisice..bilo je svakakvih marki, ali trenutno je u điru "Puma"

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 23:35   #3 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Šta mi se svidi...

Recimo sada su Reebok, ali inače nosio sam Adidas, Nike, Diadora, Asics, Puma, Mizuno... svašta..

Zadnjih 5-6 godina (otkako radim) više nosim cipele, pa mi patike služe samo za sport (trčanje) ili slobodno vrijeme, više nisu "modni detalj" pa tražim funkcionalne patike.

Naravno, postoje i patike za igranje nogometa - takve oduvijek koristim isključivo Puma jer mi najviše odgovaraju, odn. najbolje mi "sjednu" na nogu dok igram
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 23:37   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

tenisice za trening i trčanje su mi Reebok, a ovako za hodanje imam Pumice i Lacoste
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 23:39   #5 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja u zadnje vrijeme furam lacoste, nekako mi imaju najbolje tenisice, ovak za svakodnevno obući pa čak i sa njima izaći van. nemam pojma koje tenisice da kupim, idem samo u 2 dućana, lacoste i pačoti
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 23:40   #6 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,404
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Tak mi je svejedno. Bitno da mi se sviđaju i da nisu preskupe.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 23:42   #7 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

puma,lacoste uglavnom u zadnje vrijeme

za nogomet x-ice ili joma,iako sad trenutno igram u nekom nike pljastik sranju
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 23:42   #8 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

meni su Lacostice prelijepe, ali mi nažalost nisu neka kvaliteta... Pumice su recimo po meni puno kvalitetnije
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 23:46   #9 (permalink)
Administrator

ma imao sam dvoje pumica, trajale su mi 2 mjeseca obadvije a platio 900 kuna jedne, ma sranje
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 23:48   #10 (permalink)
Cobeta

a ja opet kad usporedim svoje Pumice i Lacoste, ove Lacoste imaju neki tanki potplat... i brzo su mi se "ofucale".. možda to ovisi i od modela
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koju, marku, nosite, tenisica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103