| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koju marku tenisica nosite? u Život i Stil forumu; art-ice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Meni osobno nije važno koja je marka nego da su kvalitetne, zato nikad ne kupujen tenisice ispod 1500kn, volim da imam na sebi lijepu obuću kad oden do dućana ili kad se želim provozat u svom novom BMW!
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Citat:
![]() BTW-trenutno nosim Vans XLIII | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Ma što ti je uopće mi to nije bila namjera i nisam uopće snob ako to misliš, jedanput je tata narućio svojim privatnim charterom 12 versace odijela u raznim bojama samo za mene iz Zagreba i ja ih nisam sve zadržao nego samo 10, a druga bacio jer mi smeđo i crveno ne stoje...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koju marku tenisica nosite? Citat:
![]() | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koju marku tenisica nosite? trenutno nosim adidas, a godinama sam kupovao samo nike jer su jebeno kvalitetne (bile) a za nogomet su mi zakon umbro iako sam imam pumice ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: koju, marku, nosite, tenisica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:30.