| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koju marku tenisica nosite? u Život i Stil forumu; pume od 999 kn... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #133 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? nike
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Nisam modni fanatik, čak štoviše Nit me zanimaju trendovi Ali šuze su mi oduvijek bile "posebne". Pa kad vidim, što na ulici a što ovdje na forumu, da je i dalje špica u HR nosit faking Pjumice pederske, Ferrari i slične derivacije...slabo mi je Ja furam Nike Air Force 1, imam nekoliko, kolekciju povećavam periodično, svakih nekoliko mjeseci, mislim da su to tenke sa kojima možeš fulat jedino ako si hrom... I naravno Air Jordanice...a dokaz u kojem ćumoru živim je da ovog ljeta su me već nekoliko stranaca haltali na cesti ili u klubu i pitali jesam li odavde i odakle mi tene... A domaći momci se zgražaju "ajme šta to nosiš, koja je to marka". A dobro, za jedno 5 godina doć ćemo i mi u HR na nivo da od casual obuće izbor seže dalje od ogavnih Nike Shox pederuša i Pumica... Do tada...parada ![]() |
| | |
| | #137 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Drito to... Sorry faco... Daj mi reci još da nisi imo siće da platiš kešom... ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: koju, marku, nosite, tenisica |
« ženske torbe
|
Štikle »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...