| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koju marku tenisica nosite? u Život i Stil forumu; Asics koje su već na laganom putu prema Svetom Petru. Ali definitivno jedne od najboljih tenisica koje sam ikad imao... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Asics koje su već na laganom putu prema Svetom Petru. Ali definitivno jedne od najboljih tenisica koje sam ikad imao... Kupit ću si ja još jedne iste takve, ili neke druge boje... RIP my shoes ![]() Asics (2006-2007) ImageShack - Hosting :: img0949gz4.jpg A neki dan si kupio najkice...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Što je, nisi zadovoljan s tenisicama koje su ti kupili za šetnje uz more? ![]()
| | |
| | #146 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Trenutno su mi doma: Nike, Puma i Lacoste. Lacoste su mi nekako najudobnije, ali ne vrijede tih para. Kožne su i bijele, kupila sam ih u 3. mjesecu. Izgledaju kao da imaju barem godinu dana, sve su se ofucale i koža mi je jako brzo počela pucat'. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #147 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Lacoste obuća je sranje... Imam jedne, kvalitetne su k'o lopte "Super tele"... I žali bože love dane za njih, ali su lijepe ![]()
| | |
| | #148 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Ja svoje imam dvije godine.. je da su malo ofucane ali u njima sam i po kiši i po suncu i po drvlju i po kamenju išla.. I sad uzimam opet neke...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 26-08-07 u 15:29. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koju, marku, nosite, tenisica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.