| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koju marku tenisica nosite? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: manekenka guess Da ne bi možda pogađali šta nosiš na nogama ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #182 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koju marku tenisica nosite? pa gledajte......nije mi bas vazno dal je neka fency šmency marka - nemojte se sad naljutit vi koji ih nosite, al ljacostice, pumice i polako hilfigerice su isfurane....pol zagreba ih nosi... di god pogledas zensku il frajera nije bitno, prije pumice, sada ljacostice...vec mi se pocelo gadit to....ko da smo pod jebenom opsadom lacostica... bljuva mi se od te kolicine vec.... - ja trazim da mi je oku ugodno i udobno na nogama.... ja osobno furam omp-ice i ixs formula x.... i nije mi zao kaj sam ih copil.... prve nema ni 10 ljudi u gradu (i to ne neki sminkercici da se razumijemo), a druge imaju kako gdje.... dakle... nisu bas ussual tenisice.... vise raritet.... i zato ja ispadam veci macor od svih vas..... hahahaha.... zeka-peka.... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #185 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Citat:
možda je baš ta tvoja serija bila neka shit ili ... ko zna.... kako to hodaš kad si ih satra u dva miseca....??? meni osobno se lacostice ne sviđaju...dobre su mi one nove nike ženske ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? Zadnji Uredio Joks : 06-12-07 u 10:54. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: koju, marku, nosite, tenisica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:39.

...

I pametni grijese