| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koju marku tenisica nosite? u Život i Stil forumu; e vis ti problema....nije bas vezano za temu al skoro....neznam ni sam vise jel ima RBK jos u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koju marku tenisica nosite? e vis ti problema....nije bas vezano za temu al skoro....neznam ni sam vise jel ima RBK jos u ponudi onaj niski model s crtama po boku....bili su u diru prije, uhhh, ko bi znal, godinu? ak i tolko....trazim na netu al ne nalazim (nije problem prosetat do ducana, al reko...da prvo vidim...)....a tak bi rado copil...ak ko zna.... svaka informacija dobrodosla...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #203 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koju marku tenisica nosite? jeeeej.....nasel sam model....pa sad....ovak....zanima me jel zna ko di mogu nac ove rbk-ice (vanta ript model)....sjecam se da sam ih zadnji put videl prije uhuhu....sad gledam i vidim da imaju sam neke nove modele.... pa dakle....ak ih opce ima negdje jos....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Starter | Re: Koju marku tenisica nosite? ja nosim najvise puma tenisice... iako imam i jedne nike, al nekak mi je puma najdraza i uvijek kad kupujem tenisice onda su to pumine...
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #207 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 292
![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Hehehe...jbg. Ja ne kužim ovo, svaki dan vidim neke cure kak nose takve modele Nike, i hoću ih pitat gdje su kupile,al pregrizem jezik.... ![]() Nike is the best....Betty blue gle: ![]() NIKE-1-1.jpg NIKE.jpg Nekoliko gifova: ![]() http://i218.photobucket.com/albums/c...nis/NIKE-3.gif http://i218.photobucket.com/albums/c...nis/nike-1.gif http://i218.photobucket.com/albums/c...nis/nike-2.gif
__________________ Been there,done that.... |
| | |
| | #209 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 369
![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Ja nosim DVS i ostale skaterske
__________________ If there was a single day I could live... a single breath I could take I'd trade all the others away. Laid to rest by Lamb of God |
| | |
| | #210 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 292
![]() | Re: Koju marku tenisica nosite? Citat:
![]() Ja skoro svaki dan vidim neku trebu kak ima takve slične... ![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: koju, marku, nosite, tenisica |
« provokativni natpisi
|
Štikle »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:57.