Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Koliko dana nosite traperice?? u Život i Stil forumu; Znači ono od kad ih uzmete čiste koliko nošenja do sljedećeg pranja. Ja recimo mrzim novo oprane traperice, one ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-07, 23:21   #1 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Koliko dana nosite traperice??

Znači ono od kad ih uzmete čiste koliko nošenja do sljedećeg pranja. Ja recimo mrzim novo oprane traperice, one se uvjek moraju oblikovat malo prema tijelu, tako da traperice mogu proći do dva tjedna da ih ne operem, obično dvoje izmjenjujem, malo radi šminke u ta dva tjedna. One se ne uprljaju i nema ih smisla prati, ponekad ih operem samo zato jer su baš dva tjedna prošla i zanima me koliko vi nosite traperice između dva pranja. Recimo majce mjenjam svaki dan, al traperice mi jednostavno žao često prati... Jel netko ima sličnu dilemu??
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 23:34   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,510
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: Koliko dana nosite traperice??

jednom sam u Brodu u Big staru kupio traperice koje su se od prvog pranja doslovno raspale. Uglavnom nosim Mustang, i kako ih imam više, nekoliko puta ih izmijenjam prije pranja. Tak da..što ih više mijenjaš (a bilo bi morbidno prat ih za dva dana nošenja, osim ako se nisi negdje zamazao), to ti se više povećava vrijeme između pranja. tako da, teško je reći. Ni jedne moje traperice poslije pranja nisu ostale iste (ili su se skupile, ili raspale, ili izblijedile..) pa ne volim kad ih moram prat.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 23:35   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja baš suprotno, u pranju se malo skupe pa su uže, i baš ih tad najviše volim nosit, svježe oprane...
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 23:39   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Poruka: 2,510
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

da, ali ako su kad su kupljene bile na knap, onda ih imam problema zakopčat poslije pranja . A ne udebljam se baš nešto za vrijeme dok se peru.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 00:17   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja ih perem kada se uprljaju, imam ih više (caa 15-ak) pa dok ja to izmjenjam, tamo- vamo, ne znam ni koliko vremena prođe.

Ali imam jedne omiljene Lee... kad ih operem jedva ih navučem na sebe, a kopčam kako znam i umjem. Nakon kaj ih napokon zakopčam malo imam problema sa disanjem (šala, šala) ali se dosta brzo oblikuju prema tijelu. Njih perem svako malo i kada se ofucaju kupit ću nove- iste
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 00:35   #6 (permalink)
Banniran i glup

Datum registracije: 29-12-06
Godina: 21
Poruka: 174
VALSIM se izdvaja iz mase

Ja sam svoje kupio prije 3 mjeseca i još ih nisam oprao.
VALSIM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 00:46   #7 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja baš suprotno, u pranju se malo skupe pa su uže, i baš ih tad najviše volim nosit, svježe oprane...
I ja, najdraze mi je kad ih tek navlacim cini mi se da ce mi se krvotok zaustavit,ali mi je na neki cudan nacin bas gust imat nesto tako usko na sebi.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 00:55   #8 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Ja ih ne perem, čim se zaprljaju odmah bacam i kupujem nove...jedan fashion guru si ne može dopustiti isprane, izlizane i kojekakve već traperice...to nije to kad se opere

Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 02:23   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

dva dana
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 07:19   #10 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,404
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Nemam pojma, al sigurno više od mjesec dana

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nosenje traperica, traperice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103