| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koliko dana nosite traperice?? u Život i Stil forumu; isto ne volim nositi svježe oprane jer su uske i taj gušt prepuštam ženama....imam ih desetak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | isto ne volim nositi svježe oprane jer su uske i taj gušt prepuštam ženama....imam ih desetak i stalno ih mijenjam, ne nosim isključivo trapke....tako da kad vidim da bi bio red....bacam ih na pranje
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko dana nosite traperice?? možda tebi ne smrde,ali nakon 3 mj...teško da i drugi tako misle......... on topic: ja ih obožavam nositi tek oprane jer mi tada najbolje i stoje, a perem ih jako često jer nakon kafića mi smrde po cigaretama.....oko 3 dana ih nosim otprilike.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko dana nosite traperice?? nekih tj dana, do dva. s time da ih u međuvremenu mijenjam..., a opet sve zavisi tome koliko imaju dima u sebi, ali u prosjeku tj dana do dva. volim tek oprane, to je poseban gušt...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: nosenje traperica, traperice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:41.

tri mjeseca?