| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi koliko ste spremni uložiti para u sebe u Život i Stil forumu; koliko ste spremni najviše uložiti novaca bilo to za frizuru,za neku majicu,za patike...hlače,nakit...bilo š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| fear of the dark | koliko ste spremni uložiti para u sebe koliko ste spremni najviše uložiti novaca bilo to za frizuru,za neku majicu,za patike...hlače,nakit...bilo šta... ako se meni neš sviđa i ak jako želim,nije mi žao para,koliko god koštalo dat ću,dobro ne sat da dođem do bankrota al opet... rađe ću dat npr više para i kupit neš što mi se sviđa,što jako želim i što ću nositi neg da kupim nešto što mi se ne sviđa i što će mi sam zauzimat mjesto u ormaru... što se tiče kose...eto dat ću sad za ekstenzije kad se vratim s mora. što se tiče nakita-na to mi nije žao,obožavam srebro,i imam pune ruke prstenja,i imam i lančić i narukvicu...naušnice... cipele i patike---patike uvijek platim od 500-700/800 kn... cipele,japanke,štikle ,sandale ovisi kako kad i di kupim....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 127
![]() | Re: koliko ste spremni uložiti para u sebe Normalno da neću kupiti nešto što ne namjeravam nositi, ali da cu npr. dati 600 kuna na "obicnu" majicu koja mi se jako sviđa...no way! Na patike, cipele i sl. trošim najviše (najveca svota koju sam izdvojila na cipele je 1500 kuna, ali ih nosim već 3-4 godine (Martensice-ljubičaste, savršene su)) E sad, u zadnje vrijeme najviše odvajam za knjige (zadnja investicija knjiga "Italian memorial sclupture" za koju sam izdvojila 500 kuna,ali mi nije žao niti lipe, ipak treba ulagat u znanje!)
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso Zadnji Uredio Art xxx : 29-06-08 u 23:38. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste spremni uložiti para u sebe Nisam bas neki veliki fan kupovanja, no volim ponekad. No sada da idem u neke nerealne cijene.. Rijetko kada. To nesto bi mi se stvaaaarno moralo svidjeti. I da, najvise sto sam na cipele potrosila je bilo 1100 kn za cizme.. I jos uvijek, nakon 5 godina, su odlicne!
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. Zadnji Uredio vibica : 29-06-08 u 23:40. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: koliko ste spremni uložiti para u sebe pa sad, definitivno nisam pobornik onoga: bolje 10 bilo kakvih majica nego 2 dobre ali nema šanse da ću kupovati nešto što je preskupo samo zbg svojeg imena npr da se u trgovinama naći neka levis ili adidas majica koju zbilja dugo nosiš i kvalitetna je, a postoji i recimo benetton za koji znam da je roba nikakva, jedino što puno košta zbog markice
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste spremni uložiti para u sebe Štedim na sebi što se tiče frizera, kozmetičara (to si sve sama radim.. njegujem se i mislim da niti jedna kozmetičarka ili frizerka može to napravit bolje od mene same), jedino si mjesečno priuštim manikuru, jer mi je bitno kako mi nokti izgledaju. Što se tiče cipela i odjeće, tu iz principa ne dam puno novaca, zato jer većinom plaćam samo ime, tj. onaj natpis, a tako mi je ružno vidit onaj vidljivi logo na nekom komadu odjeće. Lijepo donje rublje mi je neka vrst fetiša, ali i tu isto ne dam previše...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| fear of the dark | Re: koliko ste spremni uložiti para u sebe ja ne kupujem neke levis hlače,il neke marke hlača,kupim neke rifle il hlače koje su nice,i koje dobro stoje,jebe mi se za marku... na donje rublje nisam nikad dala puno novaca.... ne patim od marke.... bitno da mi je udobno i da stoji...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| The Eye | Re: koliko ste spremni uložiti para u sebe Citat:
O.T. 800kn za jednu dugu majicu, ak kupio sam ju u 7. osnovne i dan danas ju nosim, znaci 8 god ju imam i jos cu ju imat ![]() a bas bas najvise je ronilacko odjelo 2000kn...
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| fear of the dark | Re: koliko ste spremni uložiti para u sebe ronilačko? vauuuu.... to je fora imat.... ja obožavam roniti... isse,800 kn za majicu? pa kakva je to majica?
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:30.

to je pretjerano....