Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 33

koliko ste spremni uložiti para u sebe

Raspravljate o temi koliko ste spremni uložiti para u sebe u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; koliko ste spremni najviše uložiti novaca bilo to za frizuru,za neku majicu,za patike...hlače,nakit...bilo šta... ako se meni neš sviđa i ...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

koliko ste spremni uložiti para u sebe

koliko ste spremni najviše uložiti novaca bilo to za frizuru,za neku majicu,za patike...hlače,nakit...bilo šta...

ako se meni neš sviđa i ak jako želim,nije mi žao para,koliko god koštalo dat ću,dobro ne sat da dođem do bankrota al opet... rađe ću dat npr više para i kupit neš što mi se sviđa,što jako želim i što ću nositi neg da kupim nešto što mi se ne sviđa i što će mi sam zauzimat mjesto u ormaru...

što se tiče kose...eto dat ću sad za ekstenzije kad se vratim s mora.
    što se tiče nakita-na to mi nije žao,obožavam srebro,i imam pune ruke prstenja,i imam i lančić i narukvicu...naušnice...
    cipele i patike---patike uvijek platim od 500-700/800 kn...
    cipele,japanke,štikle ,sandale ovisi kako kad i di kupim....

prof. Foruma Avatar od korisnika RizLA
    Datum registracije
    12-12-07
    Palatium laetum Spalatum, Salonae quietum
    Poruka
    1,833
    Liked
    0 times

Re: koliko ste spremni uložiti para u sebe

eo bas za par dana idem botox injektirat
    javim ti se koliko ce kostat..
    every damn Sunday

Regularni forumas Avatar od korisnika Art xxx
    Datum registracije
    30-03-08
    Starost
    22
    Poruka
    147
    Liked
    0 times

Normalno da neću kupiti nešto što ne namjeravam nositi, ali da cu npr. dati 600 kuna na "obicnu" majicu koja mi se jako sviđa...no way!
    Na patike, cipele i sl. trošim najviše (najveca svota koju sam izdvojila na cipele je 1500 kuna, ali ih nosim već 3-4 godine (Martensice-ljubičaste, savršene su))
    E sad, u zadnje vrijeme najviše odvajam za knjige (zadnja investicija knjiga "Italian memorial sclupture" za koju sam izdvojila 500 kuna,ali mi nije žao niti lipe, ipak treba ulagat u znanje!)
    Zadnji Uredio Art xxx : 30-06-08 u 00:38
    "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Nisam bas neki veliki fan kupovanja, no volim ponekad. No sada da idem u neke nerealne cijene.. Rijetko kada. To nesto bi mi se stvaaaarno moralo svidjeti.

I da, najvise sto sam na cipele potrosila je bilo 1100 kn za cizme.. I jos uvijek, nakon 5 godina, su odlicne!
    Zadnji Uredio vibica : 30-06-08 u 00:40
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

ne bi ni ja dala 600 kn za majicu.... to je pretjerano....

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

pa sad, definitivno nisam pobornik onoga: bolje 10 bilo kakvih majica nego 2 dobre ali nema šanse da ću kupovati nešto što je preskupo samo zbg svojeg imena

npr da se u trgovinama naći neka levis ili adidas majica koju zbilja dugo nosiš i kvalitetna je, a postoji i recimo benetton za koji znam da je roba nikakva, jedino što puno košta zbog markice
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Štedim na sebi što se tiče frizera, kozmetičara (to si sve sama radim.. njegujem se i mislim da niti jedna kozmetičarka ili frizerka može to napravit bolje od mene same), jedino si mjesečno priuštim manikuru, jer mi je bitno kako mi nokti izgledaju. Što se tiče cipela i odjeće, tu iz principa ne dam puno novaca, zato jer većinom plaćam samo ime, tj. onaj natpis, a tako mi je ružno vidit onaj vidljivi logo na nekom komadu odjeće. Lijepo donje rublje mi je neka vrst fetiša, ali i tu isto ne dam previše...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

ja ne kupujem neke levis hlače,il neke marke hlača,kupim neke rifle il hlače koje su nice,i koje dobro stoje,jebe mi se za marku...

na donje rublje nisam nikad dala puno novaca.... ne patim od marke.... bitno da mi je udobno i da stoji...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Citat Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
    I da, najvise sto sam na cipele potrosila je bilo 1100 kn za cizme.. I jos uvijek, nakon 5 godina, su odlicne!
    marte?

O.T.
    800kn za jednu dugu majicu, ak kupio sam ju u 7. osnovne i dan danas ju nosim, znaci 8 god ju imam i jos cu ju imat

a bas bas najvise je ronilacko odjelo 2000kn...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

ronilačko? vauuuu.... to je fora imat.... ja obožavam roniti...
    isse,800 kn za majicu? pa kakva je to majica?

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku