Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 49

koliko utječu boje odjeće koje su u modi na vas

Raspravljate o temi koliko utječu boje odjeće koje su u modi na vas u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; koliko? na mene ne baš puno... nekako najviše volim nositi crno i bijelo.... i obavezno si redovito obnavljam svoju crno-bijelu ...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

koliko utječu boje odjeće koje su u modi na vas

koliko?
    na mene ne baš puno... nekako najviše volim nositi crno i bijelo.... i obavezno si redovito obnavljam svoju crno-bijelu kolekciju odjeće....
    ali eto sad se nosi žuto,zeleno.... ja si kupila nekoliko žutih stvari,zelenih nisam...
    moja mama si nakupovala zelene hlače,majicu,košulju,suknju,papuče,japanke,ja ju zezala da će se uklapat u livadu kad se tak sva uzeleni...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Re: koliko utječu boje odjeće koje su u modi na vas

uopće ne, ja sam vječito demode
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Hahaaha, neukrotiva_031 is back!

Pa svejedno kakva moda bila, ja sam skoro uvijek u crnom, tako da ne utjece bas previse moda na mene.. Eventualno sada po ljeti obucem malo svijetlih boja da mi nije skroz vruce.. Volim ljubicastu, plavu, svijetlo zelenu i bijelu.. Jel to in?
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

jes jes neukrotiva is back

Regularni forumas Avatar od korisnika Art xxx
    Datum registracije
    30-03-08
    Starost
    22
    Poruka
    147
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    uopće ne, ja sam vječito demode
    također, furam neki svoj stil, tako da me previše ne dira to što je trenutno u trendu (nece meni nitko diktirat da nosim npr. rozo, ako rozu ne mogu vidit).
    "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

ja se sječam svojih riječi kad su tek došle tajice u modu "ne bi ja to nosila" al onda kad sam ušla u trgovinu i probala ih,morala sam ih kupit,svidile su mi se na meni,,,

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

imam neki svoj djir i moda me ne zanima...

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Ja volim tajice i kratke hlacice :-)

Ali zapravo, moda dosta utjece na ljude.. Npr. danas nikad ne bi obukla one ogromne trapez hlace, kao prije par godina Tj. mozda bas i bih, tek toliko da malo ubacim sarenila u one hrpe skinny hlaca na ulicama.. Pih.. Come to think of it. Mogu ponosno reci da moda na mene ne utjece..
    Zadnji Uredio vibica : 30-06-08 u 01:08
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Meni se sve moje prijateljice smiju jer volim nježno roza boju, briga me jel in ili out, meni to najbolje stoji i najbolje se osjećam u rozom. I nježnim pastelnim bojama. Neko vrijeme sam imala fazu da sam kupovala sve crno, sad se grozim crne boje, iz više razloga.. a i ovako blijedoj mi ne stoji.

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

@vibice- joj sječam se i ja tih trapez hlača,heehe,baš sam ih volila nosit... hehe,zamisli sad obučem te trapez hlače van,mislim da bi me ljudi gledali i pitali me jel sam pala s marsa.. (na cure mislim) znate kakve su cure sam gledaju ko se kak obuko pa olajavaju,nisu sve ali ugl jesu...
    ja volim vidit neku curu koja se lijepo obukla...
    ja volim tajice i neku majčicu gore al ne tuniku,i volim tajice i tuniku,a kratke hlačice nosim bez tajica

@wamp-lijepe su nježne boje... slatke.... ja volim baby plavu al sad imam samo 1 baby plavu majicu....
    a ja opet obožavam bijelo i crno fora mi je ta kombinacija...

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku