uopće ne, ja sam vječito demode![]()
Raspravljate o temi koliko utječu boje odjeće koje su u modi na vas u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; koliko? na mene ne baš puno... nekako najviše volim nositi crno i bijelo.... i obavezno si redovito obnavljam svoju crno-bijelu ...
uopće ne, ja sam vječito demode![]()
Hahaaha, neukrotiva_031 is back!
Pa svejedno kakva moda bila, ja sam skoro uvijek u crnom, tako da ne utjece bas previse moda na mene.. Eventualno sada po ljeti obucem malo svijetlih boja da mi nije skroz vruce.. Volim ljubicastu, plavu, svijetlo zelenu i bijelu.. Jel to in?![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
jes jes neukrotiva is back![]()
"Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso
ja se sječam svojih riječi kad su tek došle tajice u modu "ne bi ja to nosila" al onda kad sam ušla u trgovinu i probala ih,morala sam ih kupit,svidile su mi se na meni,,,
imam neki svoj djir i moda me ne zanima...
Ja volim tajice i kratke hlacice :-)
Ali zapravo, moda dosta utjece na ljude.. Npr. danas nikad ne bi obukla one ogromne trapez hlace, kao prije par godinaTj. mozda bas i bih, tek toliko da malo ubacim sarenila u one hrpe skinny hlaca na ulicama.. Pih.. Come to think of it. Mogu ponosno reci da moda na mene ne utjece..
![]()
Zadnji Uredio vibica : 30-06-08 u 01:08
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Meni se sve moje prijateljice smiju jer volim nježno roza boju, briga me jel in ili out, meni to najbolje stoji i najbolje se osjećam u rozom. I nježnim pastelnim bojama. Neko vrijeme sam imala fazu da sam kupovala sve crno, sad se grozim crne boje, iz više razloga.. a i ovako blijedoj mi ne stoji.
@vibice- joj sječam se i ja tih trapez hlača,heehe,baš sam ih volila nosit... hehe,zamisli sad obučem te trapez hlače van,mislim da bi me ljudi gledali i pitali me jel sam pala s marsa.. (na cure mislim) znate kakve su cure sam gledaju ko se kak obuko pa olajavaju,nisu sve ali ugl jesu...
ja volim vidit neku curu koja se lijepo obukla...
ja volim tajice i neku majčicu gore al ne tuniku,i volim tajice i tuniku,a kratke hlačice nosim bez tajica
@wamp-lijepe su nježne boje... slatke.... ja volim baby plavual sad imam samo 1 baby plavu majicu....
a ja opet obožavam bijelo i crnofora mi je ta kombinacija...