| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Komandosica u Život i Stil forumu; Evo samo da upitam,da li zna netko ako ima više za kupit jakni koje znam po imenu komandosice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Komandosica Evo samo da upitam,da li zna netko ako ima više za kupit jakni koje znam po imenu komandosice po žargonu starijih koji ih imaju....ne znam točno ime tih jakni ali ako netko zna neki shop u ZG koji to prodaje slobodno recite. Sorry na glupom pitanju ali morao sam pitat. ![]() Još sam mlad.Ako treba slika za one koji ne znaju o čem pričam stavit ću . ![]()
__________________ Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Komandosica alpha shop?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Komandosica u zg, ne znam sad više gdje točno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Komandosica Sorry nisam mogao prije odgovoriti.Evo tražio sam i tražio i napokon našao da su premijestili American Shop koji je bio godinama nedostupan/zatvoren. Ako smijem stavit link: [ URL="http://www.americanshop.hr/index.php?opt=home&lang=HR"]American Shop[/url] - Jarunska 7 Thanks Anthlon bar netko tko zna o čem pričam. ![]() Evo tu su i 3 modela koje nude ako je to to: Alpha M-65 (Komandosica) Vidim da je cijena ostala slična kao i prije par godina.
__________________ Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for... Zadnji Uredio Replica : 21-05-08 u 12:22. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komandosica Pogledaj u onoj robnoj kuci od Anica (cini mi se da je Anic). To je na Jelačić placu kad ides na Ilicu pa sa desne strane. Oni imaju Aplha program i tamo sam prije 10tak godina kupio svoju zadnju komandosicu, spitku, crne vojne hlače. Uglavnom, tamo sam se modno dotjeravao za svoj punkerski look ![]() Jedino što sma bio posebniji od ostalih pa nisam furao marte nego gripe ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Komandosica Gle ovo shebem se u Edit i shebem link za Home stranicu u prijašnjem postu..... Daj nek netko to plz popravi.![]() I Oggy thx za informaciju.Sigurno ću navratit tamo. ![]()
__________________ Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Komandosica viš kako me memorija vara, nije alpha nego american shop
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:39.

Još sam mlad.

Ne znam,to ja pitam.Ne znam ni gdje je to a kamoli nisam čuo ništa o tome shopu....

Daj nek netko to plz popravi.