| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Konfekcijski brojevi u Život i Stil forumu; Koje brojeve odjeće,cipela,grudnjaka nosite?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Konfekcijski brojevi Majce - L, XL Hlace - pojma nemam, probam pa kaj paše paše Obuća - 43 Jedva cekam veličine grudnjaka ![]() kolega FBS je ziher solidna trojka ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Konfekcijski brojevi 38 do 40. Jer neke brojeve od 36-38 ne mogu navuć preko sisa, iako mi je taman što se rukava i ostalog tiče. 85 c br. cipela 38-39 Zašto pitaš, hoću dobit kakvu jepu majicu na mace? ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 20-08-07 u 19:54. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Konfekcijski brojevi Majice, košulje - L ili XL ovisi o modelu Hlače - 52 Cipele - 43
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Konfekcijski brojevi Majice L ili M (malo uže da se istaknem )Hlače - 42, 44 ovisi o mraci Šuze - 44, 45 ovisi o kalupu ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Konfekcijski brojevi Nemam pojma...ja sve probam pa vidim kaj mi je dobro ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Konfekcijski brojevi Citat:
![]() konf 36 maice S hlače 14 na dječjem ![]() obuća 36
__________________ The Show Must Go On.. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Konfekcijski brojevi majice: M ili L (jer budale ne racunaju na one cure koje moraju majice preko necega i navuci )hlace: 38-40 grudnjak: 75 c cipele: 38-41
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brojevi, konfekcijski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

nosite?

)