| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koridor iliti Arizona u Život i Stil forumu; Da li netko zna da li ima neki organizirani prijevoz iz Zagreba do Koridora kao ovo ssto ima za Graz??? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koridor iliti Arizona e ja bi rado dole, bijah neki dan u BiH i gledam adidas tenisice, prek šverca 18€ u dućanu (100m dalje!!!) 66€ ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Koridor iliti Arizona Citat:
Kod Bosanaca još ne funkcionira zakon o zaštiti brandova, pa ćeš lako naći bofl robu s gotovo neprepoznatljivom razlikom u označavanju brenda, ali ti se ta obuća vrlo lako može raspasti na prvoj kiši. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koridor iliti Arizona I ja bi dole što brže... sad mi je došla frendica i kupila si je dvoje Pumice i štiklice za 30 eura i govori meni kako je skupo prošla! Napričala je toga da mi se sada zaista ide, pa da vidim i taj cirkus! Arizona je kod Brčkog. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Koridor iliti Arizona Citat:
Amerikanci su prije 10 godina osnovali međuentitetsku tržnicu i veletržnicu na granici Republike Srpske i Federacije BiH u neposrednoj blizini Lončara. Od Broda je udaljena oko 100 km + 180 do Zagreba. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Koridor iliti Arizona KUPUJMO HRVATSKO !!! Kakva Bosna,kakva Arizona,ljudi dragi... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: arizona, iliti, koridor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.