| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Koridor iliti Arizona u Život i Stil forumu; slažem se sa sahasom ali ipak mi se ne nosi borovo, peko ili kamensko... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koridor iliti Arizona slažem se sa sahasom ali ipak mi se ne nosi borovo, peko ili kamensko ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Koridor iliti Arizona Ok,krivo sam napisao...mislio sam da kupujemo kod nas,na našem tržištu a ne da ostavljamo novce bosancima ! Kad smo već kod Borova,svi ste vi imali cipele,šlape ili nešto od Borova ! Pa zašto vam sad odjednom nisu dobre ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koridor iliti Arizona Citat:
Zasto da placam skuplje ako ne moram, i u svakom slucaju ste skuplji nego ovdje! Citat:
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. Zadnji Uredio trandzo : 16-09-06 u 17:59. | ||
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Purger | Re: Koridor iliti Arizona Citat:
Ha,ha,ha....znao sam da će se bosanac javit !!! ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koridor iliti Arizona Citat:
Sve sam rekao kako jeste, i sta ti imas protiv Bosanaca?!!!! ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
Pa tko priča o Trstu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
Šta imam protiv bosanaca...? Ništa efikasno... ! Šala...šala...! Ma nemam ništa pritiv,tko voli nek izvoli.Meni je to bezveze...Rađe bi u ZG-u dao 150 eura za tenisice nego išao u Bosnu pa ih platio 100 eura ! Eto,to je moje mišljenje.
| | |
![]() |
| Tagovi: arizona, iliti, koridor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.