Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Koridor iliti Arizona u Život i Stil forumu; Malo nelogicno, ali tvoja stvar i pare!!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-09-06, 18:09   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto
Re: Koridor iliti Arizona

Malo nelogicno, ali tvoja stvar i pare!!!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-06, 18:10   #22 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: sahasa666
Pa tko priča o Trstu
U doba kad je u Jugi Borovo bilo aktualno, zbog blizine granice, kod mene se SVE osim kruha kupovalo u Trstu. Nešto slično kao danas kad je netko blizu te džirlo Arizone ili dolje prema Hercegovini.
Da se smiri napetost, naravno da ne nislim da je to bogomdani način kako pomoći posustalom gospodarstvu, ali kad ti je nešto nemilo jeftinije...
Istina, tada se masu toga u nas i nije moglo kupiti.
Odgovori sa citatom
Star 16-09-06, 18:19   #23 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,613
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: trandzo
Malo nelogicno, ali tvoja stvar i pare!!!
Meni nije nelogično...zašto bi dao pare drugoj državi ako mogu svojoj

Citat:
Pravi autor: Lovel
U doba kad je u Jugi Borovo bilo aktualno, zbog blizine granice, kod mene se SVE osim kruha kupovalo u Trstu. Nešto slično kao danas kad je netko blizu te džirlo Arizone ili dolje prema Hercegovini.
Da se smiri napetost, naravno da ne nislim da je to bogomdani način kako pomoći posustalom gospodarstvu, ali kad ti je nešto nemilo jeftinije...
Istina, tada se masu toga u nas i nije moglo kupiti.
Napetost
Nema napetosti uopće

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-06, 18:22   #24 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja kupujem odjeću svugdje.. i markiranu i no name.. samo ako mi se svidi.. ne gledam jel iz Bosne, Hrvatske ili Tunguzije...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-06, 18:58   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Ma ne dajes pare nikakvoj drzavi vec svercerima koji se tamo nalaze ("rade")!!!

Zadnji Uredio trandzo : 16-09-06 u 19:01.
trandzo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-06, 19:09   #26 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

pa kažem da me briga jednostavno...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-06, 19:53   #27 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,630
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
A ne, u Trstu ih nisi mogao kupiti!
Dragi neinformirani prijatelju, ja sam baš u Trstu kupovao izuzetno kvalitetne Borovo cipele, kakve se u Hrvatskoj nisu prodavale.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-06, 20:15   #28 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Maslow
Dragi neinformirani prijatelju, ja sam baš u Trstu kupovao izuzetno kvalitetne Borovo cipele, kakve se u Hrvatskoj nisu prodavale.
Pinokio, ja se nisam kretao po onom polurazrušenom starom gradu s egzotičnim prodavaonicama i mirisom pišaline iz portuna, haustora, veža!

Osim toga, to ti je kao otić u Reykyavik i žderat ćevape s kajmakom za ručak. Eto!

Zadnji Uredio Lovel : 16-09-06 u 20:17.
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-06, 14:04   #29 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,630
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pinokio, ja se nisam kretao po onom polurazrušenom starom gradu s egzotičnim prodavaonicama i mirisom pišaline iz portuna, haustora, veža!

Osim toga, to ti je kao otić u Reykyavik i žderat ćevape s kajmakom za ručak. Eto!
Evidentno da si Trst poznavao bolje od mene.
Ja se sjećam predivnih butika među kojim je bio i jedan od Borova, pa do njega prodavaonica od Gorenja.....
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-06, 14:42   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Citat:
Što ti je džirlo?
lafo, ko fol, ko biva
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: arizona, iliti, koridor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111