Sviđa mi se frizura kakvu je furala Natalie Imbruglia dok je imala kratku kosu. Ili bi ti jos krace?
Raspravljate o temi Kratka frizura u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Planiram se ošišati kratko, jako kratko... imate kakve prijedloge frizura? Nemora sad biti isključivo na cm, 2 može i malo ...
stupid is as stupid does
Sviđa mi se frizura kakvu je furala Natalie Imbruglia dok je imala kratku kosu. Ili bi ti jos krace?
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
Da, frizurica je baš bila slatka...
"Problem" je u tome kaj meni kosa dost brzo raste (npr. prije god i pol imala sam kovrčavu dugu kosu. U međuvremenu sam bila ošišala ju na bob (koja 3x rezala po cm), zatim još kraće... da bi sad bila do ramena).
... ali ja bi još kraće, barem naprijed, bez nekih dužih šiški.
Zamaram. Sorry.
stupid is as stupid does
Onda je mozda najbolje otic kod frizerke jer ce po tvojoj kosi znati predloziti koja frizura bi ti bila ok.
Al ako imas kovrcavu kosu onda jos bolje...skratis ju skoro svugdje iste duzine na par cm, stavis malo gela i super. Najbolja mi frendica ima takvu frizuru i preslatko joj stoji![]()
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
Odustala sam
Nek' raste![]()
stupid is as stupid does
decki ce biti odusevljeni![]()
Baš danas sam se ošišao.
Za žene mi je ovako dobro, jako dobro. No opet ovisi - kome se što sviđa.
ili ovo:
ili sam nešto pobrkao sad na kraju?
Ja se ipak ošišala. Kratko.
Ovak nekak
stupid is as stupid does
stavi sliku
cisto da ne bude nesto ovako, nego ja je evo tocno ovako![]()