| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kratka frizura u Život i Stil forumu; Planiram se ošišati kratko, jako kratko... imate kakve prijedloge frizura? Nemora sad biti isključivo na cm, 2 mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kratka frizura Planiram se ošišati kratko, jako kratko... imate kakve prijedloge frizura? Nemora sad biti isključivo na cm, 2 može i malo duže... i asimetrično... samo da je kratko.Pljiiizzzz pomoć Ja nemam ideja...Hvala
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratka frizura Da, frizurica je baš bila slatka... "Problem" je u tome kaj meni kosa dost brzo raste (npr. prije god i pol imala sam kovrčavu dugu kosu. U međuvremenu sam bila ošišala ju na bob (koja 3x rezala po cm), zatim još kraće... da bi sad bila do ramena). ... ali ja bi još kraće, barem naprijed, bez nekih dužih šiški. Zamaram. Sorry.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratka frizura Onda je mozda najbolje otic kod frizerke jer ce po tvojoj kosi znati predloziti koja frizura bi ti bila ok. Al ako imas kovrcavu kosu onda jos bolje...skratis ju skoro svugdje iste duzine na par cm, stavis malo gela i super. Najbolja mi frendica ima takvu frizuru i preslatko joj stoji ![]()
__________________ Svatko umire, ali malo nas zaista živi |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratka frizura Odustala sam ![]() Nek' raste ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:35.

može i malo duže... i asimetrično... samo da je kratko.
Ja nemam ideja...