| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kravate u Život i Stil forumu; Imam dvije ili tri...nosim ih samo na svadbama !... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Kravate Imam dvije ili tri...nosim ih samo na svadbama !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kravate Ddddaaaaaaaaaaaa... To bi bilo krštenje za pamćenje ![]() Šalim se... preko toga obučeš kapot... pa onda kasnije, na žedračini poslije ceremonije... svučeš kapot, a svi iščaše vilice
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #19 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kravate Pa ja nosim kravatu 5 (a ponekad i 6) dana u sedmici... Jel' me voliš? P.S. Je li mogu nosit SAMO kravatu, ili moram obuć i košulju & veštit?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #20 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kravate pa naravno da te volim ![]() a sad za p.s. hmmmmm pa kako ti želiš volim gledati kako se netko skida, ali sa druge strane dovoljna mi je i samo kravata da te snažno privučem...k sebi ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Tagovi: kravate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:27.