Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; ...Nosite li odjeću od pravog krzna ili kože te kakvi su vaši stavovi o tome?..Kako komentirate kampanju &...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-02-07, 13:18   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto
Krzno: da ili ne?

...Nosite li odjeću od pravog krzna ili kože te kakvi su vaši stavovi o tome?..Kako komentirate kampanju " Hrvatska bez krzna " sa Fani Stipković čije su prijašnje fotografije u krznu od bijelog zeca malo zbunile javnost?
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg bez_krzna_2.jpg (17.6 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg image_3_2806.jpg (90.0 KB, 14 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 13:22   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Krzno: da ili ne?

Tko god nosi krzno treba ga streljat !
To je moje mišljenje...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 13:34   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Prijatelji ľivotinja - Krzno eto što ja mislim o krznu...

A što se tiče ove fufe gore nemam komentara...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 13:36   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Jao Sahasa, a kad kupuješ cipele i remene onda gledaš da su kožni... baš se pitam odkud to??? Sigurno od čovjeka...

Krzno je koma, a koža je super!

A Himalajka, vjerujem da bi volila imati onu Fendijevu spy bag od krokodila i to pravog!

Ne bi žalila na neku jaknu koja oko kape ima pravo krzno. Doduše bunde od pravog krzna (iliti nerca ) su mi ružne, estetski odvratne i ne znam kome to dobro stoji.
Stoga je ovo licemjerstvo što sprovode ovo dvoje na reklami... Fani i Viktor čini mi se... kao protiv krzna smo, a njegove cipele i remen od kože! Pitam se šta je svrha ove kampanje? Da se životinje ne ubijaju radi krzna? Aha da, ali za kožu mogu...
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 13:40   #5 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja se trudim ne kupovati ni kožu... kupila sam prekrasnu torbu koja niti je skupa, a nije od pravog krzna i super izgleda... i smiješno mi je kupovati torbe od kože koju ću ionako ponijeti sa sobom par puta a već iduće godine će se trend promijeniti i kupit ću si drugu torbu.. i da, licemjerno je biti protiv krzna, a kupovati i dalje kožu....
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 13:43   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...nisam još rekla svoj stav...u pricipu odobravam krzno i kožu ako je od životinja koje su ubijene u svrhu jela( svinje, ovce...), ali od životinja ala tigra, lisica, činčila koje se ubiju samo da bi neko lijepo izgledao mi je neoprostiv grijeh..
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 13:47   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ah ja volim egzotične torbe svakakvog oblika, boja i materijala.
Zaista se ne bi žalila na neku veliku kožnu, te sa detaljima od krokodila.
Koliko god to zvučalo degutantno nekima, meni je to super! Hoće li izaći iz mode ili neće briga me. Nekima i dečko izađe iz mode, ali ga i dalje imaju

Što se tične kožnih čizama, imam ih i kupovat ću ih i dalje, jer su jednostavno najbolje i najkvalitetnije. Dugo traju i uvijek dobro izgledaju!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 13:59   #8 (permalink)
Cobeta

Pa zašto ti je bitno da ti torba bude kožna? Ajd cipele mogu skužit, ali torba? Meni su i inače ti croc detalji užas i da nisu od kože ne bi to nosila nema tih para... isto je i sad onim leopard detaljima... :bljuv
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 14:11   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,829
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Mene zanima da li bi se bijeli zeko obukao u ljudsku kožu da mu se pruži prilika.
Mislim da ne.
Pa zašto bi ljudi onda nosili njegovu?
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 14:13   #10 (permalink)
Cobeta

Ne znam... ako ih ne peče savjest nek nose...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: krzno koza odjeca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103