| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; ajde lijepo otvorite novu temu "Izjednačavanje ljudi i životinja"... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? I ja već odavno odustala. Koliko god mi se čini kako moj i tvoj stav bio različit, mislim da smo se u nekim točkama potpuno složile. Grijeh ubijati životinje radi luksuza i prestiža? DA To je jedan od bitnijih problema u današnjem svijetu? NE |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Amen to that ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Amen? Pa zar nisi rekao da ne spominješ crkvu? Ja ne dijelim probleme na bitne i manje bitnije.. ovdje uostalom nismo niti pokušavali riješit ikakav problem, samo raspravljamo..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Krzno: da ili ne? Pazi, "Amen" je stara hebrejska riječ koja se može prevesti "Tako neka bude" i tu nije upotribljena ni u kakvom crkvenom smislu!
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Strasbourg Curieux Dokaz da se krzno dere sa životinje dok je još živa. edit: video radi, samo se treba dosta pričekat da krene...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 01-03-07 u 23:59. |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Lokacija: slavonija Godina: 18
Poruka: 47
![]() | Re: Krzno: da ili ne? prvo, ja bih totalno negirala tvrdnju da se životinje ne mogu uspoređivati s ljudima- pa Bože dragi, baš zato što su ljudi bića koja imaju razum i pamet i sposobnost rasuđivanja onoga dobrog i onoga lošeg - zašto konstantno prave sranja??? ljudi se sami međusobno ubijaju zbog nafte! (životinje ako to rade, to je zbog preživljavanja)kada si ti vidio životinje da bez ikakvog, ali baš ijednog normalnog razloga (osim, ako nisu bolesne) napadnu ljude? ... nikada! a kakve sve gadosti i odvratnoće je neki čovjek spreman napraviti samo zbog profita u svijetu?! ovo se ne odnosi samo na krzna koja su ništa drugo, nego masovno ubijanje životinja, nego i na labaratorijske pokuse kojima se proizvode kremice i šamponi i sjajila za usne, sve kako bi mi imali čistu kosu i pune usne ... ŽALOSNO.... moj stav o nošenju krzna isti je kao kod wamp ili kristijana...mislim da čovjek koji je u stanju ubiti nedužnu životinju, u stanju je ubiti i čivjeka. |
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.

odustajem...
pusa