Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; ajde lijepo otvorite novu temu "Izjednačavanje ljudi i životinja"...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-02-07, 11:59   #91 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Krzno: da ili ne?

ajde lijepo otvorite novu temu "Izjednačavanje ljudi i životinja"

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-07, 12:01   #92 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

ovo je tema krzno da ili ne....zato necu vise ici u off!!!! i necu se vise svađati jer sam ja u pravu
Odgovori sa citatom
Star 07-02-07, 12:02   #93 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Opet o izjednačavanju... odustajem...
I ja već odavno odustala.

Koliko god mi se čini kako moj i tvoj stav bio različit, mislim da smo se u nekim točkama potpuno složile.

Grijeh ubijati životinje radi luksuza i prestiža? DA

To je jedan od bitnijih problema u današnjem svijetu? NE
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-07, 12:55   #94 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Grijeh ubijati životinje radi luksuza i prestiža? DA

To je jedan od bitnijih problema u današnjem svijetu? NE
Amen to that

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-07, 12:59   #95 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Amen? Pa zar nisi rekao da ne spominješ crkvu? Ja ne dijelim probleme na bitne i manje bitnije.. ovdje uostalom nismo niti pokušavali riješit ikakav problem, samo raspravljamo..
Odgovori sa citatom
Star 07-02-07, 13:06   #96 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Amen? Pa zar nisi rekao da ne spominješ crkvu?
Pazi, "Amen" je stara hebrejska riječ koja se može prevesti "Tako neka bude" i tu nije upotribljena ni u kakvom crkvenom smislu!

fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-07, 13:10   #97 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

A vidi njega.. on sve doslovno shvaća šta ja napišem dušice ne trebaš me učit šta znači "Amen"
Odgovori sa citatom
Star 07-02-07, 13:23   #98 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

ma evo tebi jedan

doslovno ili ne

fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 20:31   #99 (permalink)
Cobeta

Strasbourg Curieux

Dokaz da se krzno dere sa životinje dok je još živa.

edit: video radi, samo se treba dosta pričekat da krene...

Zadnji Uredio Wamp : 01-03-07 u 23:59.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 10:18   #100 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-01-07
Godina: 18
Poruka: 47
deedee se izdvaja iz mase

prvo, ja bih totalno negirala tvrdnju da se životinje ne mogu uspoređivati s ljudima- pa Bože dragi, baš zato što su ljudi bića koja imaju razum i pamet i sposobnost rasuđivanja onoga dobrog i onoga lošeg - zašto konstantno prave sranja??? ljudi se sami međusobno ubijaju zbog nafte! (životinje ako to rade, to je zbog preživljavanja)kada si ti vidio životinje da bez ikakvog, ali baš ijednog normalnog razloga (osim, ako nisu bolesne) napadnu ljude? ... nikada! a kakve sve gadosti i odvratnoće je neki čovjek spreman napraviti samo zbog profita u svijetu?! ovo se ne odnosi samo na krzna koja su ništa drugo, nego masovno ubijanje životinja, nego i na labaratorijske pokuse kojima se proizvode kremice i šamponi i sjajila za usne, sve kako bi mi imali čistu kosu i pune usne ... ŽALOSNO.... moj stav o nošenju krzna isti je kao kod wamp ili kristijana...mislim da čovjek koji je u stanju ubiti nedužnu životinju, u stanju je ubiti i čivjeka.
deedee je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: krzno koza odjeca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114